[ŽT] „Tai skamba katastrofiškai.“ Tuskas rėžia visą tiesą. Ką jis skelbia  (1)

Karas nebėra praeities ženklas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karas nebėra praeities ženklas, galimas bet koks scenarijus, sakė Lenkijos ministras pirmininkas Donaldas Tuskas. Jo žodžius cituoja „La Repubblica“.

„Šiuo metu labiausiai nerimą kelia tai, kad tiesiogine prasme bet koks scenarijus yra įmanomas. Tokios situacijos nepatyrėme nuo 1945 m. Žinau, kad tai skamba katastrofiškai, ypač jaunosios kartos žmonėms, bet mes mintyse turime ruoštis naujos eros atėjimui. Esame prieškario laikais. Aš neperdedu. Kiekvieną dieną tai darosi vis akivaizdžiau“, – sakė Tuskas.

[Vokietija] Itin geros kainos puiki planšetė, kurią rekomenduoja apžvalgininkai. Snapdragon CPU, 4+128GB, 11,5 colių 2K ekranas, 120Hz ir kt. („HONOR Pad X9“)
4264 1

Gera kaina

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Puikios savybės ir kokybė

Išsamiau

Jis priminė, kad apie Rusijos keliamus pavojus įspėjo dar 2009 m., tačiau tada „žmonės gūžčiojo pečiais: žinoma, lenkas, rusofobas“, tačiau dabar Europos sostinėse požiūris į šią problemą keičiasi.

 

Tuskas pažymėjo, kad Ispanijos ministras pirmininkas Pedro Sanchezas neseniai paprašė oficialiuose pareiškimuose nevartoti žodžio „karas“, kad nevargintų žmonių abstrakčiais žodžiais. „Aš atsakiau, kad mano Europos dalyje karas nebėra abstrakcija – mūsų pareiga yra ne diskutuoti, o veikti ir ruoštis gynybai“, – pabrėžė Donaldas Tuskas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(242)
(3)
(239)

Komentarai (1)