„3 kartą per 6 metus.“ Reikia pastatyti tiltą. Putinas jau kartojasi  ()

Šia tema valstybės vadovas kalbėjo du kartus per pastaruosius šešerius metus.


V. Putinas
V. Putinas
© Kremlin.ru, CC BY 4.0 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Vladimir_Putin_(2019-03-18).jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas per susitikimą su Sachalino regiono vadovu Valerijumi Limarenko paskelbė, kad reikia nutiesti tiltą tarp Sachalino ir žemyninės šalies dalies. Prieš tai šia tema valstybės vadovas kalbėjo du kartus per pastaruosius šešerius metus.

„Turime tiltu sujungti Sachaliną su žemynu. Ir vystymasis ten vyks kitu tempu“, – TASS cituoja V. Putiną susitikime su V. Limarenko.

V. Putinas pastebėjo, kad diskutuojant apie projektų finansavimą nuolat minimos skirtingos sumos, ir paklausė V. Limarenko, kiek, jo nuomone, kainuotų pervaža. Gubernatorius citavo skaičiavimus, pagal kuriuos tilto statyba kainuos 300 milijardų rublių (3 000 000 000 eurų) ir tiek pat reikės prie jo įrengti privažiavimams.

[Mažiausia kaina istorijoje!] Su kuponu įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti daugiau nei 1000 skirtingų medžiagų. Analogai neprilygsta nė iš tolo (Video, „Swiitol C24 Pro“)
5449 4

Mažiausia fiksuota kaina istorijoje!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

2020 metų spalį V. Putinas susitikime su parlamentinių frakcijų vadovais taip pat iškėlė tilto į Sachaliną tiesimo klausimą, pavadindamas šią temą svarbia.

Tiltą į Sachaliną laikau labai svarbiu, nežinau, kaip ateityje pavyks nutiesti tokias komunikacijas su Japonijos salomis, bet tiltas į Sachaliną, žinoma, mums yra labai svarbus. Šis klausimas nėra išbrauktas iš darbotvarkės, mes jį studijuojame“, – tuomet sakė jis.

Kartu prezidentas pripažino, kad kelių tinklas Chabarovsko krašte nėra išplėtotas, todėl ten yra darbų, kurių kaina gali būti didesnė nei paties tilto kaina.

2018 metų vasarą V. Putinas susitikime su Olegu Kožemiako kuris tuo metu ėjo Sachalino regiono gubernatoriaus pareigas, pasakė, kad pavedė ministrų kabinetui „išspręsti klausimą“ dėl tilto tiesimo į Sachaliną, taip atsakydamas į atitinkamą regiono deputatų kreipimąsi.

 

„Kaip laiške rašo jūsų pavaduotojai, tai sena Sachalino gyventojų svajonė, tai būtų reikšmingas veiksnys, konsoliduojantis gyventojus, žmones: atvykti ir išvykti būtų galima bet kuriuo metų laiku, bet kokiu oru. Tai taip pat paskatintų Chabarovsko teritorijos šiaurinę plėtrą“, – sakė V. Putinas.

Jis pridūrė, jog „tikrai norėtų padėti“, tuo pačiu pažymėdamas, kad jam reikia „pažvelgti į ekonomiką“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(5)
(-3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: