[ŽT] „Rusijoje turime visą naftos perdirbimo gamyklų frontą.“ Netikėta žinia (Video)  (1)

Smūgių tikslumas rodo, kad koordinatės atitinka tikrovę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vis daugiau rusų Ukrainos žvalgybai nutekina Rusijos naftos perdirbimo gamyklų koordinates. Paprastai tai yra idėjiniai piliečiai, dažnai ukrainiečių kilmės arba užverbuoti už pinigus.

Smūgių tikslumas rodo, kad koordinatės atitinka tikrovę, interviu „YouTube“ kanalui „Fabrika novin“ pažymėjo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas Olegas Ždanovas.

[Mažiausia kaina istorijoje!] Su kuponu įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti daugiau nei 1000 skirtingų medžiagų. Analogai neprilygsta nė iš tolo (Video, „Swiitol C24 Pro“)
5620 4

Mažiausia fiksuota kaina istorijoje!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

„Ši pagalba (iš rusų – red.) egzistuoja ir tęsis, todėl galėsime ir toliau smogti. Ne veltui SBU vadovas Maliukas pasakė, kad mes Rusijos Federacijoje turime visą naftos perdirbimo gamyklų frontą“, – pabrėžė karo analitikas.

Ždanovo teigimu, kuo daugiau Ukraina vykdys tokių atakų, tuo mažiau degalų pateks priešo savaeigiams pabūklams ir tankams fronto linijoje. Be to, šia kryptimi jau yra pirmųjų ženklų: užnugaryje rusai degalams jau priversti taikyti limitą, sakė pulkininkas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(182)
(5)
(177)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: