Putinas keistai elgiasi. Kas jam  (1)

„Prezidentas Putinas palygino save su Jėzumi Kristumi.“



© @Ekrano kopija

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Putinas keistai elgiasi. Savo kalboje apie būtinybę mokyti Rusijos jaunimą vertybių Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas panaudojo biblinę istoriją. Jis pasitelkė rusų ortodoksų tikėjimą, kad pateisintų karą Ukrainoje.

Karo ir politikos ekspertas George'as Grillsas savo straipsnyje „The Times“ analizavo Kremliaus vadovo kreipimąsi į Rusijos jaunimą.

[Vokietija] Nerealus pasiūlymas! Tik 123€ už portabilų Android projektorių: iki 4K, WiFi6, BT5.2, 10W garsiakalbiai ir kt. („SkyEcho FreeONE“)
4433 1

Fantastiškai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Išsamiau

Prezidentas Putinas palygino save su Jėzumi Kristumi, remdamasis Biblija, paaiškindamas savo dieviškąją misiją mokyti Rusijos jaunimą „tradicinių“ vertybių“, – rašo George'as Grillsas.

Jis pažymėjo, kad Putinas dažnai pristato save nepajudinamu krikščionių tikėjimo gynėju prieš „šėtoniškus“ Vakarus.

„Tačiau, parodydamas, kaip mato savo vaidmenį, Rusijos vadovas atvirai religingai kalbėjo apie būtinybę formuoti jaunų rusų pasaulėžiūrą. Pasirodęs nuotoliniu būdu per vaikų centrų atidarymą netoli Maskvos, Putinas pradėjo cituoti Bibliją“, – rašo autorius.

 

„Prie Maskvos atidarant vaikų centrus, Putinas pradėjo cituoti Bibliją. Jis įsakė visoje šalyje kurti jaunimo centrus, primenančius sovietmečio stovyklas, kur vaikams nuo mažens buvo skiepijamos komunistų partijos vertybės“, – rašoma straipsnyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(34)
(-33)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: