[ŽT] Kremlių ištiks šokas. Slovakija skelbia netikėtą žinią  (1)

Slovakijos ministras pirmininkas Robertas Fico dažnai kritikuojamas dėl prorusiškų pažiūrų. Todėl naujas jo pareiškimas tikrai nemaloniai nustebins Rusiją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Slovakijos ministras pirmininkas Robertas Fico pareiškė, kad jo šalis nori, kad Ukraina kuo greičiau prisijungtų prie ES. Tai jis paskelbė per bendrą spaudos konferenciją su Ukrainos ministru pirmininku Denysu Šmyhaliu Slovakijoje.

Fico patikino, kad Slovakija palaiko Ukrainos siekius tapti ES nare. Jis deklaravo „visišką paramą“ šiam Ukrainos siekiui. „Mes nesame šalis, kuri kurs kliūtis jūsų kelyje (į ES). Atvirkščiai, norime padėti, pasidalinti su jumis savo patirtimi įstojimo derybose“, – pridūrė Fico.

Net 2 kartus pigiau nei Lietuvoje žaibiško įkrovimo universalūs belaidžiai „Xiaomi“ telefonų įkrovikliai. Ribotas kiekis
3140

Fantastiškai geros kainos

Greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą

Skirtingi modeliai: 50W arba 55W

Papildomai su 67W įkrovikliu 6A laidu

Išsamiau

Jis patikino, kad Slovakija nori, kad Ukraina greitai taptų Europos Sąjungos nare, nes „tai yra šalies perspektyvų, šalies augimo ir taikaus vystymosi garantija“. „Mes laikome už jus kumščius“, – patikino Robertas Fico.

(269)
(8)
(261)

Komentarai (1)