„Bus konkretūs ginklai.“ Tai, ką skelbia Zelenskis, yra neįtikėtina (Video)  ()

Zelenskis kvietė pasaulį nepulti į pesimizmą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Balandžio 10 d. Delphi ekonomikos forume nuotoliniu būdu kalbėjo Ukrainos lyderis Volodymyras Zelenskis. Jis kalbėjo apie situaciją kare su Rusijos Federacija ir įvardijo sąlygas Ukrainos pergalei.

Vaizdo įrašas buvo paskelbtas oficialiame prezidento „Telegram“ kanale.

Išskirtinis pasiūlymas elektronikos mėgėjams, auto diagnostikai ir meistrams - bent 10 kartų pigiau nei Lietuvoje skaitmeninis osciloskopas + signalo generatorius (Video, „Hantek DSO2D15“)
5395 5

Bent 10 kartų pigiau nei Lietuvoje!

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Greitas ir saugus pristatymas

Super funkcionalumas

Išsamiau

Zelenskis kvietė pasaulį nepulti į pesimizmą, o realistiškai žiūrėti į tai, kas vyksta šiame kare. Situacija, tikino jis, kontroliuojama. Ir kai tik Vakarai nuspręs visapusiškai paremti Ukrainą, pergalė prieš agresorių bus neišvengiama.

„Ukraina niekur nesitraukia, padėtis mūsų šalies rytuose, kur vyksta karščiausi karo veiksmai, stabilizavosi. Padėtis dėl dronų atakų, man atrodo, čia darome pažangą. Situacija jūroje ir mūsų šalies pietuose ne tik stabilizavosi, metų pabaigoje mums sekėsi, o dabar mūsų BVP auga dėl to, kad veikia jūros koridorius... Sutinku, kad nereikia būti pernelyg pozityviam: vyksta karas, turime rimtą priešą. Bet būkime realistai, o ne pesimistai. Situacija stabilizavosi. Bus konkretūs ginklai, konkretūs politiniai žingsniai iš mūsų partnerių – mes sulaužysime Putino stuburą“, – sakė Zelenskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(100)
(2)
(98)

Komentarai ()

Susijusios žymos: