„Pasaulis tapo švaresnis!“ Kas nutiko Kremliaus ruporui (Video, foto)  ()

Jevgenijui Polovodovui buvo 33 metai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-04-11 „Pasaulis tapo švaresnis!“ Kas nutiko Kremliaus ruporui (Video, foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos kariuomenė toliau naikina Rusijos propagandistus. Šį kartą žuvo Kremliaus ruporas Jevgenijus Polovodovas.

Apie tai pranešė Rusijos žiniasklaida. Pažymima, kad jis buvo Rusijos gynybos ministerijos spaudos tarnybos majoras, rašo obozrevatel.com.

„Šiandien per apšaudymą, į kurį pateko grupė „Vesti Luhanska“, mūsų bendražygis, Vakarų kariuomenės spaudos centro majoras Ženia Polovodovas buvo mirtinai sužeistas“, – sakė propagandistas Aleksandras Kocas.

[Vokietija!] Tik 111€ ir pasigaminkite elektros patys: 1200W, 5 menčių, S tipo mini vėjo turbinos generatoriaus komplektas - PASKUTINIAI VIENETAI
12172 3 1

Mažiausia kaina istorijoje

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Jis pažymėjo, kad kartu su nužudytuoju jie nufilmavo ne vieną reportažą Charkivo srityje ir „dirbo“ karščiausiuose taškuose netoli Iziumo. Be to, pranešama, kad buvo sužeisti dar du propagandistai Artiomas Jundas ir Denisas Šuma.

Jevgenijui Polovodovui buvo 33 metai. Jis yra kilęs iš Rusijos Federacijos Bratsko Irkutsko srities. 2013 m. jis baigė Voronežo valstybinį universitetą ir įgijo viešųjų ryšių specialybę. Nuo 2015 m. – Informacinės pagalbos skyriaus pareigūnas Voroneže. 2021 metais jis atliko specialias užduotis Sirijoje. Nuo pirmųjų vadinamosios „spec. operacijos“ dienų jis organizavo „žurnalistų“ darbą kaip Vakarų Rusijos pajėgų grupės spaudos centro dalį.

 

OmTV redakcijos „Telegram“ kanalas skelbia video ir rašo:

„Šis š**as, vardu Jevgenijus Polovodovas, pasivadinęs spaudos pareigūnu, šiandien mirė Luhansko srityje. Tai buvo rašistinių karių grupės „Vakarai“ šnekanti burna. Pasaulis tapo švaresnis!

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(131)
(1)
(130)

Komentarai ()

Susijusios žymos: