[ŽT] „Skrido į Turkiją.“ Netikėtas incidentas lėktuve. Kas nutiko  (3)

Didžiuma keleivių buvo golfo žaidėjai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Britų keliautojai, skridę „SunExpress“ lėktuvu į Turkiją, išnaudojo visas alkoholio atsargas praėjus mažiau nei pusvalandžiui po pakilimo.

Incidentas, įvykęs viename iš naujausių skrydžių, paskatino generalinį direktorių Maxą Kownatzkį apibūdinti britus kaip „labiau hedonistiškus ir išlaidžius“ negu keleiviai iš kitų 57 šalių.  

Anot „The Indtependent“, nebuvo atskleista jokia informacija apie skrydį, pavyzdžiui, pakilimo vieta, data ir laikas ar lėktuve esančių keleivių skaičius. M. Kownatzkis tik atskleidė, kad tai buvo skrydis, kuriame didžiuma keleivių buvo golfo žaidėjai.

 

„Mes išpardavėme alų ir vyną praėjus 25 minutėms po išvykimo; to nepadarėme jokiame kitame reise“, – pridūrė jis. Turkijos oro linijų bendrovė „SunExpress“ siekia per savaitę pervežti 1,3 mln. JK keleivių 136 skrydžiais. Šis skaičius yra didesnis nei 700 000 JK keleivių, kurie 2023 m. vasarą keliavo su „SunExpress“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(48)
(12)
(36)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (3)