„Įtraukti „profesionalai“. Putinas sulaikytas“ (Foto)  ()

„Įspėjame sąrašų sudarytojus.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-05 „Įtraukti „profesionalai“. Putinas sulaikytas“ (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos vidaus reikalų ministerija į ieškomų asmenų sąrašą įtraukė Ukrainos prezidentus Volodymyrą Zelenskį ir Petro Porošenką. Puiku. Kur galima juos sugauti? Šamano koncerte Maskvoje? Išimant pinigus iš indėlių „Sberbank“? Sunku pasakyti.

Bet kuriuo atveju aišku, kad prieš šventes sąrašų sudarymo procesas suaktyvėjo. Darbai įsibėgėjo, įtraukiami „profesionalai“, rašo „Telegram“ kanalas „Vremeni na raskačku niet“.

Mes tik įspėjame sąrašų sudarytojus, kad į sąrašų pildytojų gretas jie neįtrauktų Zacharovos ir Medvedevo. Faktas yra tas, kad dienos prieš šventes jiems dažniausiai būna kritinės. „Draugiškai draugauja su degtine!“ – rašė Dovlatovas.

Nes gali atsitikti taip, kad per neapdairumą, sumaišę sąrašus, jie įtrauks Putiną į ieškomų asmenų sąrašą. O kitos „vertikalės“ grandys su džiaugsmu juos paims ir iškabins erzinančiojo portretus visoje šalyje.  Putinas bus sulaikytas prie įėjimo į Kremlių, o jo antrininkai bus surinkti jų gyvenamosiose vietose. Gali gautis labai blogai. Todėl nepasitikėkite Medvedevu ir Zacharova.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(33)
(10)
(23)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: