„Nušovė juos abu.“ Tai nutiko prieš 11 metų. Berlusconi papasakojo kraupią istoriją apie Putiną  ()

„Tada jis nušovė juos abu.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas 2013 metais per bendrą medžioklę labai išgąsdino dabar jau mirusį buvusį Italijos ministrą pirmininką Silvio Berlusconi.

Tai papasakojo buvęs senatorius iš S. Berlusconi partijos „Pirmyn, Italija!“ Fabrizio Chiquitto, praneša „RBC-Ukraine“ su nuoroda į „Corriere della Sera“.

Pasak F. Chiquitto, šią istoriją jam išdėstė pats S. Berlusconi. Taigi 2013 m., bendrų atostogų metu, V. Putinas pasiūlė jam eiti į medžioklę. Pats S. Berlusconi, pasakodamas šią istoriją F. Chiquitto, tvirtino niekada anksčiau nelaikęs ginklo, tačiau V. Putinas reikalavo ir davė jam ginklą.

„Kai ėjome per sniegą, jis pamatė du elnius ir parodė į vieną: tai tavo. Nušauk. Aš priverčiau jį suprasti, kad net jei aš mirsiu, nešausiu. Tada jis nušovė juos abu“, – prisiminė F. Chiquitto.

Po to, pagal S. Berlusconi pasakojimą, V. Putinas patenkintas pažvelgė į buvusį Italijos ministrą pirmininką ir pasakė: „Šiandien aš jums pasiūlysiu nepaprastą patiekalą“. Po to paėmė peilį ir nuėjo prie užmušto elnio.

„Jis perpjovė žvėrį ir išpjovė jam širdį. Tada paėmė iš sargybinio medinį padėklą, padavė man ir uždėjo tą kruvinos mėsos gabalą, sakydamas: „Tai bus išskirtinis patiekalas“. 

 

Kaip pridūrė F. Chiquitto, S. Berlusconi papasakojus šią istoriją, tarp jų stojo ilga tyla, po kurios ekspremjeras pakomentavo situaciją: „Gal tai tik medžiotojo įprotis“.

S. Berlusconi ne tik palaikė artimus draugiškus santykius su V. Putinu, bet ir užėmė atvirai antiukrainietišką poziciją. 2022 metais buvęs Italijos ministras pirmininkas pateisino visapusišką Rusijos invaziją į Ukrainą. S. Berlusconi tvirtino, kad V. Putinas Ukrainą puolė ne savo noru, o tai daryti paskatino Rusijos gyventojai ir Rusijos ministrai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(27)
(-24)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: