[ŽT] „Politinės pasekmės bus tokios neigiamos, kad jas net sunku prognozuoti.“ Kas vyksta  ()

„Strateginiai ginklai – bilietas į vieną pusę.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-11 [ŽT] „Politinės pasekmės bus tokios neigiamos, kad jas net sunku prognozuoti.“ Kas vyksta  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nauji grasinimai panaudoti taktinius branduolinius ginklus yra paskutinis Kremliaus koziris, nes Rusijos Federacija daugiau neturi nieko kito. Tiesą sakant, taktinių branduolinių ginklų panaudojimo grėsmė yra veiksmingesnė už realų jų panaudojimą, nes iškart paaiškės, kad jos, kaip dar vieno stebuklo, įvaizdis yra gerokai perdėtas. Apie tai rašo rusų analitikas Anatolijus Nesmijanas.

„Velnio įrankis“ nepadės. „Tas, kuris tai padarys, bus stigmatizuojamas, ir net dabartiniai sąjungininkai bus priversti blokuoti bet kokius santykius su juo. Pavyzdžiui, Irane tebevyrauja požiūris, kad branduoliniai ginklai yra velnio įrankis. Politinės pasekmės bus tokios neigiamos, kad jas net sunku prognozuoti, o kortų rusų rankose nebeliks“, – pabrėžė jis.

 

Eksperto teigimu, strateginiai ginklai – bilietas į vieną pusę.

„Šiandien prie Rusijos vairo stovi žmonės, kurių idėja yra pinigai. Esant tokiam ideologiniam pagrindui, žmonės nesižudo. Jie yra vagys, o ne didvyriai“, – apibendrino jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(78)
(2)
(76)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: