„Atleiskite, bet tai visiška nesąmonė.“ Rusijoje skelbiamas „Perėmimas“. Kas nutiko Patruševui ir Gerasimovui (Video)  (1)

„Ekspertai jau paskelbė krūvą analitinių išvadų.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-15 „Atleiskite, bet tai visiška nesąmonė.“ Rusijoje skelbiamas „Perėmimas“. Kas nutiko Patruševui ir Gerasimovui (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karys ir politikos analitikas Kyrylo Sazonovas įsitikinęs, kad dabar reikia stebėti, kur išplauks Putino atleistas Patruševas.

Sazonovas personalo pokyčių Rusijos Federacijoje analizę pradėjo taip: „Remiantis naujais pertvarkymais Kremliuje, Šoigu buvo atleistas iš gynybos ministro pareigų ir perkeltas į Saugumo Tarybos vadovo postą vietoj taip pat atleisto, bet dar niekur neišplaukusio Patruševo. Į Šoigu vietą paskirtas niekam nežinomas ir niekuo neišsiskiriantis bičas, vienintelis žinomas dalykas, kad jis remia ekonomikos perkėlimą į karo pagrindą“.

Sazonovo nuomonę galima rasti „YouTube“ kanalo vaizdo įraše.

[Vokietija] Fantastiškos kainos kolonėlė! 100W, 4 garsiakalbiai su galingais žemais, RGB šviesos, milžiniška baterija, BT5.2 ir kt. (Video, „ZEALOT S78“)
2828 1

Ypatingai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą

Puikios savybės

Išsamiau

Ekspertai jau paskelbė krūvą analitinių išvadų, o analitikai – ekspertines išvadas, bet visa tai, atleiskite, visiška nesąmonė: Kol Patruševas neišplauks, per anksti daryti išvadas, bet kai jis išplauks, padarysime. Kol kas žinome pagrindinį dalyką: Gerasimovas ir toliau vadovauja karui kaip Rusijos Federacijos generalinio štabo vadovas (jis yra pagrindinis karo prieš Ukrainą ideologas), Lavrovas lieka savo poste, tai yra mes darome savo ir niekas nesikeičia“, – paaiškino Ukrainos analitikas.

Tada Sazonovas paaiškino, ką gali reikšti personalo pasikeitimai Rusijos Federacijoje: „Galbūt... jie dabar vykdo operaciją „Perėmimas“, galbūt ruošiasi ilgam karui su NATO. Taip, mes sugriovėme mitą apie antrąją pasaulio armiją, bet ir NATO, kaip didis, baisus ir nenugalimas Aljansas, taip pat pasirodė ne iš geriausios pusės, todėl gali būti, kad Kremlius nori įšaldyti karą ir daug metų vangiai kovoti su NATO: toks scenarijus irgi galimas. Jei Patruševas išplauks – padarysime išvadas ir aš būtinai viską papasakosiu“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(34)
(11)
(23)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: