„Jis išeis.“ Sprendimas bus paskutinę akimirką (Video)  ()

„Jam svarbiausia išlaikyti savo sveikatą ir darbingumą.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Stanislavas Belkovskis įvardijo tuos, kurie galėtų tapti Kremliaus vadovo įpėdiniais: „Jau aišku, kad Putinas mato perspektyvas naujose kartose, kurioms ateinantį dešimtmetį planuoja perduoti šalį, jis rūpinasi vaikais jo artimiausių bendražygių ar draugų. Tai tų pačių klanų kandidatai, kurie jam pažįstami nuo jaunystės.

Stanislavo Belkovskio interviu su Marku Feiginu galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

Publicistas pasidalijo mintimis, kokį vaidmenį V. Putinas skiria savo vaikams: „Šia prasme jam svarbiausia išlaikyti savo sveikatą ir darbingumą. Tai išskirtinis jo dukterų vaidmuo, todėl jos ir yra projekto, užtikrinančio laimingą senatvę, vadovės. Būtent toks vaidmuo, o ne tai, kad nori perduoti joms valdžią. Gali atsitikti ir kitaip, nežinoma, nes Putinas yra ne strategas, o taktikas ir visus svarbiausius sprendimus priima paskutinę akimirką“.

[Vokietija] Net 530€ pigiau įspūdingos energijos stotelės, kurios tarnaus bent 10 metų! Būtinos namie ir keliaujant. Ribotas kiekis („LANPWR D5“)
2223 4

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

Po to Belkovskis pridūrė: „Jau trečiajame dešimtmetyje jis pagalvos, kas tiksliai užims jo vietą, bet ne dabar. Šiuo metu jam nerūpi jo įpėdinio konfigūracija: tai yra politologų ir kitų stebėtojų diskusijų objektas. Sutinku, kad įdomu apie tai diskutuoti, o pats šios diskusijos faktas sukelia klaidingas viltis, kad Putinas nėra amžinas ir greitai išeis. Galbūt jis ir išeis greitai, bet nėra pagrindo tuo tikėti: jis pats to nenori, o valdžios sistema to nežada“.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(48)
(9)
(39)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: