[ŽT] „Jie pakvietė Rusiją.“ Sensacinga žinia. Prancūzija šokiravo visus  (1)

Vakarai piktinasi netikėtu Paryžiaus žingsniu ir norėtų jo paaiškinimo.


E. Macronas
E. Macronas
© Kremlin.ru, CC BY 4.0 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Vladimir_Putin_and_Emmanuel_Macron_(2017-05-29)_06.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Netikėtas Prancūzijos sprendimas pakviesti Rusijos Federacijos atstovą į renginius, skirtus Normandijos išsilaipinimo 80-mečiui buvo netikėtas sąjungininkams ir juos papiktino.

Tai teigiama „Politico“ straipsnyje, kuriame kalbama apie JK ir kitų dviejų Europos šalių pareigūnus. Jie išreiškia susirūpinimą dėl Rusijos atstovo dalyvavimo būsimuose birželio 6 d. renginiuose, atsižvelgiant į tokio žingsnio simbolinį pobūdį ir diplomatinės sąveikos su Rusijos delegacija šiame susitikime problemas.

[Vokietija!] Fantastiškos kainos belaidis aukšto slėgio plovimo įrenginys - nuostabus daiktas automobiliui ir namams. Ribotas kiekis
3779 7

Puiki kaina!

Iš Vokietijos sandėlio

Ribotas kiekis

Išsamiau

JK pareigūnas žurnalistams pridūrė, kad nerimą kėlė ir neseniai įvykęs Prancūzijos prezidento Emmanuelio Macrono susitikimas su Kinijos lyderiu Xi Jinpingu ir Prancūzijos ambasadoriaus dalyvavimas Kremliaus valdovo Vladimiro Putino „inauguracijoje“.

 

Anot jo, Prancūzijos vadovas sudarė įspūdį, kad jis yra „virš karo“ ir galiausiai planuoja imtis tarpininko vaidmens Ukrainos atžvilgiu, o tai, anot britų pusės, yra visiškai nepriimtinas žingsnis.

Kitos šalies diplomatas teigė, kad Paryžiaus paaiškinimų dėl šios situacijos trūkumas yra nuviliantis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(11)
(-7)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)