„Tai visiškas idiotizmas.“ Ką padarė FSO  (1)

Laikomas vienu slapčiausių Rusijos objektų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos FSO (federalinė apsaugos tarnyba) „dėl visiško idiotizmo“ pateko į milžinišką skandalą. Tarnyba netyčia atskleidė visas V. Putino rezidencijos Novo-Ogariove („Objektas 53“) paslaptis. Tai vieta, kur jis gyvena, rengia Saugumo Tarybos posėdžius ir pan., rašo Rusijos kanalas „VChK-OGPU“.

„Grupė FSO darbuotojų ir verslininkų buvo nuteisti už lėšų, skirtų šios rezidencijos rekonstrukcijai, vagystę. Didžioji dalis bylos medžiagos buvo įslaptinta dėl akivaizdžių priežasčių, ypač ta dalis, kurioje buvo detaliai aprašytos „Objekto 53“ „vidinės dalys“, tačiau Tardymo komitetas ir FSO taip pat nusprendė pareikšti kaltinamajam civilinį ieškinį. Ir staigmena... Be jokių antspaudų civilinėje byloje buvo dokumentai iš baudžiamosios bylos su Novo-Ogariovo vidaus aprašymu, specifikacijomis, paslaptimis ir t. t. Dabar dalį medžiagos galima atsisiųsti Maskvos miesto teisme ir net iš teismo svetainės. Likusią dalį turi pats teismas“, – rašoma viename iš reportažų apie šį skandalą.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! SUP irklentės, kavos aparatai, belaidžiai siurbliai, išmanūs multimetrai, 3D spausdintuvai ir kt. (Video)
3497 7

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-05-31/2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „ILIFE H70 Plus“ - belaidis dulkių siurblys

2) „Artillery Sidewinder X3 Pro“ - ypatingai geros kainos 2024-ų metų 3D spausdintuvas

3) „Drillpro“ - 18V 520Nm smūginis veržliasukis, be baterijų

4) „BLITZHOME BH-CM1503“ - aukščiausios kokybės kavos aparatas

5) „ANENG 683“ - išmanusis multimetras

6) „FunWater“ - pripučia SUP irklentė

Išsamiau

 

Pažymima, kad V. Putino rezidencija Novo-Ogariove yra laikoma vienu slapčiausių objektų Rusijos Federacijoje.

„Pati byla buvo įslaptinta dėl „Objekto 53“ slaptumo. Ten V. Putinas gyvena, rengia posėdžius (padaryta jo biuro Kremliuje kopija), vyksta Saugumo Tarybos posėdžiai, gal yra bunkeris ir t. t... Iš slaptos dokumentacijos galima sužinoti, kad patalpose, galima sakyti, personalui, nuolat budi: keturi gydytojai, 111 sargybinių. Apsaugos darbuotojai budi keturiomis 2 valandų pamainomis. FSO sargybiniams tiesiai toje teritorijoje, kurioje gyvena V. Putinas, įrengta 50 m ilgio šaudykla, ginklų valymo patalpa“, – pažymima kitame pranešime.

 

Taip pat nurodoma, kad kambariuose, kuriuose V. Putino tarnai ir saugumas maitinasi, nuolat budi keturių žmonių sargyba, „matyt, rūpinasi, kad jie visi neapsinuodytų“.

„Tiesiog Novo-Ogariove yra ir šunų veislynas. VChK-OGPU šaltiniai teigia, kad jis turi dvejopą paskirtį. Be tarnybinių šunų, ten laikomi V. Putinui  kitų valstybių vadovų padovanoti šunys“, – rašoma pranešime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(33)
(5)
(28)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: