[ŽT] „Naujienos iš fronto ir generolų pranešimai.“ Tada jam kai kas nutiko (Video)  (1)

„70 +, ką čia ir kalbėti?“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neteisėtas Rusijos Federacijos agresorės prezidentas Vladimiras Putinas turėjo visą haremą, o tada atsirado seksualinė disfunkcija. Tai pareiškė Rusijos žmogaus teisių aktyvistas, projekto Gulagu.net įkūrėjas Vladimiras Osečkinas interviu su internetinio leidinio „GORDON“ vyriausiąja redaktore Alesia Bacman.

„Kalbant apie [Putino] mylimas moteris, tai, visų pirma, ten jų buvo ne viena, o, galima sakyti, visas haremas, o kai prasidėjo seksualinė disfunkcija, kitas dalykas, kuriuo jam reikėjo pakeisti susijaudinimą, tapo naujienos iš fronto ir generolų pranešimai iš Generalinio štabo. Tai jam teikia tam tikrą sadistinį malonumą“, – sakė Osečkinas.

[Kuponas+Vokietija!] Puikios kokybės pripučiamos „Lixada“ SUP irklentės smagiausioms vandens pramogoms - ribotas kiekis (Video)
2912

Ypatingai geros kainos

Specialus kuponas

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Jis pažymėjo, kad Putino seksualinė disfunkcija atsirado dėl amžiaus.

„70 +, ką čia ir kalbėti?“ – pabrėžė Osečkinas: „Jo seksualinė energija virto maniako energija. Tai ne tik ūgio, dydžio ir kitų kompleksų, kuriuos jis gavo vaikystėje pagal visą programą puokštė, visa tai dabar išsigimė dėl amžiaus, ir jis tapo maniaku.“

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(26)
(6)
(20)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: