Putinas gali pasitraukti į šešėlį. Į areną žengia Sobčako laikų portfelio nešiotojo kopija  ()

Klausimas išlieka: kas toliau „užtikrins tęstinumą“?



© Diplomatrutube (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=w1DMjT5XOwQ

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs V. Putino asmens sargybinis Diuminas paskirtas Valstybės Tarybos sekretoriumi – kartu su Saugumo Taryba ir Prezidento administracija tai yra viena iš vadinamųjų „konstitucinių“ struktūrų, kur, galima sakyti, sutelktas „tikrasis šalies valdymas“. Sąlygomis, kai parlamentas paverstas Kremliaus aidu.

Žinoma, šis „tikrasis valdymas“ yra ne kas kita, kaip vienam asmeniui pavaldžios patariamosios tarybos. Ką ir stebėjome per istorinį viešą „Sobvezo“ susirinkimą vasario 24-osios išvakarėse. Tačiau vis tiek sekretoriai tokiose struktūrose atlieka naudingų padėjėjų, kartais, galbūt, pirmojo asmens adjutantų, vaidmenį. „Gyvas aparatūros darbas“.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas tik nuo 7,37€! Nuo saulės įkraunamos išorinės baterijos, belaidės ausinės su LED ekranais, išmanieji judesio davikliai, belaidės pompos ir įrankiai
3236 2

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „TUERBB T-AP77“ - belaidė pompa, 150PSI

2) „Drillpro“ - 18V 280Nm suktukas, be baterijų

3) „Bakeey“ - 30000mAh išorinė baterija, įkraunama ir nuo saulės

4) „MUSTOOL MT005/MT005PRO“ - multimetras

5) „BlitzWolf BW-FYE16“ - belaidės ausinės su įspūdingu LED ekranu ir ANC

6) „SONOFF SNZB-03“ - 2 vnt., išmanieji judesio davikliai

Išsamiau

Diuminas daugelį metų buvo laikomas Putino įpėdiniu. Anksčiau „prasuktas“ per Krašto apsaugos ministerijos (trejus metus viceministras), regiono gubernatorius (aštuonerius metus) „mėsmalę“, saugumo „malta mėsa“ šiandien pasirodė esanti paruošta „skrudinti“ viršuje.

Mes nežinome V. Putino sveikatos būklės (kartais jis neatrodo gerai), tačiau po vasario 24 d. kilusi suirutė viršūnėje (įskaitant ir Prigožino riaušes pernai) galėjo sukelti V. Putinui nusivylimą esamu suolu. Todėl klausimas išlieka: kas toliau „užtikrins tęstinumą“?

Šia prasme apsauginis Diuminas išoriškai yra idealus kandidatas. Iš dalies tai paties Putino, Sobčako laikų portfelio nešiotojo, kopija. Išlaikęs „savo universitetus“ sargyboje pas pagrindinį asmenį, jis turi atitinkamą pasaulėžiūrą ir, matyt, aršaus sargybinio atsidavimą. Apskritai, „ne dievai puodus lipdo“ yra geriausia charakteristika daugeliui paskyrimų sukurtoje sistemoje.

 

Verta nepamiršti, kad Rusija jau turi „pakeitėjo“ patirties (Medvedevas). Kai pagrindinis turi galimybę būti nuošalyje, su šypsena veide tampydamas žmonėms išmestos lėlės virvutes. Todėl net ir su „pakeitimu“ Putinas gali tik pasitraukti į šešėlį. Ar tai įvyks 2030 m.?

 

Iki šios datos liko dar daug laiko. Jei Putinas ir jo sistema ir toliau egzistuos. Situacija nestabili. Kas galėjo įsivaizduoti tokį reiškinį kaip Prigožino maištas „specialiosios operacijos“ pradžioje? „Niekada negali būti tikras dėl galios ten, kur ji yra per didelė“, – pažymėjo Tacitas. Jis gyveno neramiais laikais ir žinojo, apie ką rašo. Šiandien tokia pati suirutė. Atsitiktinis Putinas ir Diuminas įmanomi tik tokiais laikais – jie išniro iš tamsos ir nugrims į užmarštį.

Apie tai rašo „SerpomPo“ „Telegram“ kanalas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(13)
(11)
(2)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: