[ŽT] „Rusija subyrės į daugybę teritorijų“  ()

Putinas šio karo neišgyvens.



© @Ekrano kopija

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Putinas šio karo neišgyvens: jis bus nužudytas arba mirs natūralia mirtimi. Po Rusijos lyderio mirties Rusijos Federacija greičiausiai subyrės į daugybę teritorijų, kurios pradės kovoti tarpusavyje. Sistemos analitikė Natalija Globa apie tai kalbėjo interviu „Glavred“.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Išmanieji elektros jungikliai, endoskopai, 3D spausdintuvai, lazeriniai graviruokliai, įrankių komplektai ir 10in1 šakotuvai (Video)
3551 6

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Lenkijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Tongou Tuya Wifi DIN RAIL Switch“ - išmanusis elektros jungiklis

2) Puikios kainos endoskopas

3) „BIQU B1“ - puikios kainos 3D spausdintuvas

4) „SCULPFUN S9“ - rekordinės kainos lazerinis graviruoklis

5) „TOPSHAK TS-CH4“ - puikios kainos 39 vnt. įrankių rinkinys

6) „BlitzWolf BW-NEW TH5“ - 10in1 daugiafunkcis šakotuvas

Išsamiau

„Viskas baigsis Putino mirtimi – jis gyvas iš karo neišeis. Jis arba bus nužudytas, arba mirs natūralia mirtimi, po kurios, logiška, Rusija subyrės į daugybę teritorijų“, – sakė analitikė.

Anot jos, Rusijoje yra regionų, kuriuose gausu naftos, kurie galėtų klestėti, taip pat vadinamųjų subsidijuotų regionų, kuriuose nėra kokybiškos žemės ir palankaus klimato. Pastarieji, pasak Globos, susidurs su badu. Daugelis Rusijos Federacijos regionų patenka į šią kategoriją.

 

„Be to, Rusijoje kultivuojamas mirties ir neapykantos kultas, todėl žmonių tarpusavio empatijos trūkumas iškrės jiems labai žiaurų pokštą. Jie dar to nejaučia ir toliau šaukia, kad yra „puikūs ir stiprūs“, – pridūrė ji.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(23)
(1)
(22)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: