„Putinas bus rastas upės dugne arba įmūrytas į betoną“ (Video)  ()

Jis pastaruosius 5 metus dėvi neperšaunamą liemenę.


V. Putinas
V. Putinas
© Kremlin.ru, CC BY 4.0 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:%D0%92%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%80_%D0%9F%D1%83%D1%82%D0%B8%D0%BD_(08-03-2024)_(cropped).png

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak politikos stratego Michailo Šeitelmano, Kremliaus diktatorių Vladimirą Putiną gali nužudyti sąmokslininkai, tačiau mažai tikėtina, kad tai bus „vieša egzekucija“.

Greičiausiai V. Putinas tiesiog dings arba mirs paslaptingomis aplinkybėmis, kaip ne kartą nutiko Rusijos politinėje istorijoje. M. Šeitelmanas apie tai papasakojo „24 kanalui“.

Ekspertas pažymėjo, kad V. Putinas viešuose renginiuose pradėjo nešioti neperšaunamą liemenę. Tačiau tai nepadės jam apsisaugoti nuo sąmokslininkų, kurie tikrai pasirodys Rusijoje ir sugalvos ką nors įdomesnio ir patikimesnio nei šaudymas minioje.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Masiškai perkami šlifuokliai, mini LED projektoriai, SUP irklentės, belaidės pompos, nešiojami PC ir kt. (Video)
2820 4

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Drillpro“ - kampinis šlifuoklis su 1 arba 2 baterijomis, įkrovikliu

2) „BlitzWolf BW-V3“ - mini LED vaizdo projektorius

3) „FunWater SUPFW02A“ - pripučia SUP irklentė

4) „TUERBB T-AP71“ - belaidė pompa, 150PSI

5) Mini elektrinis šlifuoklis

6) „Ninkear N14 Pro“ - nešiojamas PC, 16GB RAM, 1TB SSD, WIN 11

Išsamiau

Politikos strategas pažymėjo, kad visi Rusijos politikai, padarę „kažką ne taip“, mirė keistomis aplinkybėmis, kurios daugeliu atvejų atrodė kaip nelaimingas atsitikimas ar savižudybė. Labai tikėtina, kad dabartinio Rusijos prezidento laukia būtent tokia pabaiga.

Anot Michailo Šeitelmano, V. Putinas gali tiesiog dingti, o prezidento dingimui galima sugalvoti daugybę paaiškinimų. Vėliau jo kūnas netgi gali būti aptiktas – pavyzdžiui, Maskvos upės dugne arba užmūrytas betone.

Kitas diktatoriaus pašalinimo variantas, kuris tiktų sąmokslininkams, yra staigi mirtis po sulaikymo paslaptingomis aplinkybėmis. M. Šeitelmanas taip pat prisiminė, kaip žuvo kiti Rusijos politiniai veikėjai. Taip bandyta „nušalinti“ SSRS Aukščiausiosios Tarybos pirmininką Michailą Gorbačiovą ir pirmąjį Sankt Peterburgo merą Anatolijų Sobčaką, tariamai sudegusį pirtyje.

 

„Nė vienas iš jų nebuvo viešai nužudytas. Jie visi nusprendė, pavyzdžiui, pasikarti, manau, kad V. Putino laukia kažkas panašaus. Priminsime, kad Vyriausioji žvalgybos valdyba kalbėjo apie V. Putino saugumo priemones. Kremliaus diktatorius taip baiminasi dėl savo gyvybės, kad savo antrininkus naudoja net oficialiuose renginiuose, o pastaruosius 5 metus dėvi neperšaunamą liemenę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(1)
(2)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: