„Psichiškai nepajėgus.“ Tai pralaimėjimas  ()

„Akivaizdu, kad Putinas negali laimėti su tomis jėgomis, su kuriomis kariauja.“



© AKIpress news (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=Ncq_Ij32pS4

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Putinas dar kartą prisiekia ir dievagojasi, kad jokios mobilizacijos nebus. Jau aišku, kad jis tikrai nenori vykdyti naujos mobilizacijos bangos ir tikisi jos išvengti.

Skelbti mobilizaciją jam reiškia pripažinti savo silpnumą ir nesėkmę. To jis labiausiai bijo. Jis taip pat bijo perėjimo prie totalinio karo. Mobilizuotai tautai reikalingas aistringas, charizmatiškas, drąsus lyderis, motyvuojantis pasiaukoti. O Putinas – senas, tingus šėtonas, bailus ir neryžtingas sibaritas. Jis supranta, kad negali susidoroti su nauju vaidmeniu. Ir tada viršūnė gali pasikviesti kitą lyderį, kuris vienaip ar kitaip sugebės užbaigti į aklavietę patekusį karą.

[EU+Kuponai] „June Mega Sale“! Įspūdingi prizai ir pasiūlymai: energijos stotelės, el. paspirtukai, siurbliai ir kt. (Video)
2858 2

„June Mega Sale“ išpardavimas!

Nuolaidų kuponai

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „FOSSiBOT F1200“ - mobili energijos stotelė, 1200W, 1024Wh, LiFePO4

2) „Narwal Freo X Plus“ - 7800Pa, plovimas, unikalus šepetys, atliekų suspaudimas, APP

3) „JIGOO C500“ - puikios kainos belaidžiai dulkių siurbliai

4) „BOGIST M1 Elite“ - 350W, 36V 10Ah el. paspirtukas

Išsamiau

Putinas nuo pat pradžių žadėjo valdančiajam elitui ir gyventojams, kad karas jiems jokiu būdu negrės. Pirmoji mobilizacijos banga labai sukrėtė režimo stabilumą. Antroji jam bus dar pavojingesnė. To nebegalima bus sieti su laikinomis problemomis karo pradžioje.

Akivaizdu, kad Putinas negali laimėti su tomis jėgomis, su kuriomis kariauja. Bet, kaip jau rašiau aukščiau, jis psichiškai nepajėgus kariauti totalinio karo. Todėl jis tikisi, kad o gal – gal kaip nors viskas išsispręs savaime: Vakarai atsisakys remti Ukrainą arba patys ukrainiečiai prašys pasigailėjimo. Tačiau nieko iš to nebus. Ir kuo toliau, tuo akivaizdžiau tai darosi.

 

Daugelis žmonių klausia: koks bus Putino pralaimėjimas, jis realus? Ir tai gali būti visai arti. Neišvengiamas priverstinis sprendimas mobilizuotis jau yra jo pralaimėjimas. Tai gali būti režimo žlugimo pradžia.

Apie tai rašo rusų tinklaraštininkas ir sociologas Igoris Eidmanas savo „Telegram“ kanale.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(30)
(3)
(27)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: