Neliko moterų. Putinas išgalvojo sau naują biografiją (Video)  ()

V. Putinas nepripažino, kad dvi forume kalbėjusios moterys yra jo dukros. Nors visi apie tai žino.


V. Putinas
V. Putinas
© Kremlin.ru, CC BY 4.0 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:President_Vladimir_Putin.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sankt Peterburgo tarptautiniame ekonomikos forume pristatytas Vladimiro Putino genealoginis medis. Teigiama, kad jis buvo sudarytas 2015 m.

Rusijos opozicijos žurnalistas Igoris Jakovenko jį pakomentavo „24 kanalui“ ir pažymėjo, jog jame nėra diktatoriaus giminaičių. Tai yra, šis šeimos medis yra visiškai išgalvotas.

Paprastai nubraižant giminės medį ten nurodomi visi giminaičiai. Tačiau moterų, kurios, kaip žinoma, būtų V. Putino dukterys, ten nebuvo. Ir taip pat jo brolių.

[EU+Kuponai] „June Mega Sale“! Energijos stotelės, el. dviračiai, robotai siurbliai ir kt. Galybė kuponų. PayPal akcija (Video)
1396 2

„June Mega Sale“ išpardavimas!

Nuolaidų kuponai

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „Narwal Freo X Plus“ - 7800Pa, plovimas, unikalus šepetys, atliekų suspaudimas, APP

2) „Narwal Freo X Ultra“ - 8200Pa, plovimas, unikalus šepetys, stotelė ir kt.

3) „FOSSiBOT F2400“ - mobili energijos stotelė, 2400W, 2048Wh, LiFePO4

4) „PVY Z20 Plus“ - sulankstomas 1000W off-road el. dviratis

Išsamiau

„Šis fiktyvus medis tapo V. Putino melo simboliu. Labai būdinga, kad jis nuolat susigalvoja naują biografiją. Ir kiekvieną kartą jis pamiršta biografiją, kurią anksčiau sau sugalvojo“, – pabrėžė I. Jakovenko.

Kartais atrodo, kad diktatorius yra kilę iš valstiečių, kartais iš jūreivių aplinkos. Remiantis jo biografija, V. Putino tėvas vos nemirė fronte. Atsižvelgiant į tai, Kremliaus vadovas turėtų būti 15 metų vyresnis, nei yra iš tikrųjų. Reiškia, jis visiškai meluoja.

V. Putinas nepripažino, kad dvi šiame forume kalbėjusios moterys yra jo dukros. Nors visi apie tai žino.

„Tai žmogus, kuris skelbia apie šeimos vertybes ir nepripažįsta savo dukterų, apie kurias visi žino, be abejo, šis padaras iš tikrųjų tampa pasaulio blogio centru“, – sakė Rusijos opozicijos žurnalistas.

 

Vladimiras Putinas pasakė dar vieną nesąmonę apie karą Ukrainoje. Jis pareiškė, kad Rusija tariamai „ne puolė, o gynėsi“. Be to, jis teigė, kad atakos Vakarų ginklais Rusijos teritorijoje Maskvoje yra suvokiamos kaip „tiesioginis karas“ prieš Rusiją.

Diktatorius kalbėjo apie savo „pergalės“ Rusijos kare prieš Ukrainą teoriją. Karo studijų institutas pažymėjo, kad jis numato laipsnišką Rusijos kariuomenės puolimą be aiškios pabaigos. Jis užsiminė apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo prevenciją ir išsekimo karą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(0)
(6)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: