[ŽT] „Pabandė Rusiją paversti imperija.“ Įvyko fiasko. „Prasideda atvirkštinis procesas“  ()

Armėnija traukiasi.



© Гео Просветитель (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=VWBld8aw9yc

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Armėnijos pasitraukimas iš KSSO turės tektoninių pasekmių Rusijai, ji gali pakartoti Sovietų Sąjungos likimą, kai ji subyrėjo į dalis, kai pradėjo byrėti sovietų valdžios organizuotas Varšuvos paktas. Apie tai rašo Rusijos ekonomikos analitikas Anatolijus Nesmijanas, komentuodamas Armėnijos premjero Pašiniano pareiškimą dėl pasitraukimo iš Maskvos organizuojamo karinio bloko.

[EU+Kuponai] „June Mega Sale“! Energijos stotelės, el. dviračiai, robotai siurbliai ir kt. Galybė kuponų. PayPal akcija (Video)
1396 2

„June Mega Sale“ išpardavimas!

Nuolaidų kuponai

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „Narwal Freo X Plus“ - 7800Pa, plovimas, unikalus šepetys, atliekų suspaudimas, APP

2) „Narwal Freo X Ultra“ - 8200Pa, plovimas, unikalus šepetys, stotelė ir kt.

3) „FOSSiBOT F2400“ - mobili energijos stotelė, 2400W, 2048Wh, LiFePO4

4) „PVY Z20 Plus“ - sulankstomas 1000W off-road el. dviratis

Išsamiau

„Atrodo, kad siužetas su Varšuvos pakto žlugimu artėja prie antrojo rato, o po to per gana trumpą laiką ateis laikas pagrindinei sutarties šaliai“, – pažymėjo jis.

Eksperto teigimu, V. Putinas bandė Rusiją paversti imperija, tačiau Maskvai nepavyko ir dabar prasideda atvirkštinis procesas.

„Modelis yra toks, kad visų imperijų žlugimas prasideda nuo periferijos. Putino Rusija bandė tapti imperija, bet nepavyko ir dabar prasideda atvirkštinis procesas. Pašinianas, žinoma, dabar bandys teisintis ir kažką sakyti, bet pagrindinis dalykas jau pasakytas ir tokia forma, kad bus sunku atsitraukti ir pasakyti, kad jis įėjo į netinkamas duris. Tačiau niekas ir neketina atsitraukti“, – pridūrė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(80)
(7)
(73)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: