Didysis apsivalymas. Putinas priėmė naują sprendimą  ()

Jis iš pareigų atleido keturis gynybos ministro pavaduotojus.



© Presidential Executive Office of Russia (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Vladimir_Putin_%282022-06-21%29_01.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas priėmė naują sprendimą. Prasidėjo didysis apsivalymas.

Jis iš pareigų atleido keturis gynybos ministro pavaduotojus. Remiantis dekretu, Putinas atleido gynybos ministro pavaduotojus Nikolajų Pankovą, Ruslaną Calikovą, Tatjaną Ševcovą ir Pavelą Popovą.

Apie tai pranešė „RIA Novosti“.

[EU+Kuponai] „Čia bomba! Vienas įdomiausių modelių iš daugybės mano išbandytų ir 100 proc. valo geriausiai.“ Detalūs bandymai ir schema, kaip teisingai valyti langus (Video, „ABIR WD8“ apžvalga)
1739

Nuostabūs apžvalgininko vertinimai

Ypatingai žema kaina

Specialūs kuponai

Iš EU, greitas ir saugus pristatymas

Naujausi techniniai sprendimai ir puikios valymo galimybės

Išsamiau

Į vienas iš atsilaisvinusių gynybos ministro pavaduotojo pareigų Putinas paskyrė savo giminaitę Anną Civilevą. Šaltinių duomenimis, ji yra Putino pusseserės dukra. Jos pareigos apims karinio personalo socialinės paramos ir aprūpinimo būstu gerinimą.

Leonidas Gorninas, kuris anksčiau ėjo finansų ministro pirmojo pavaduotojo pareigas, dabar eis gynybos ministro pirmojo pavaduotojo pareigas.

 

Pagrindiniai Gornino uždaviniai yra „finansinių srautų skaidrumo didinimas ir efektyvaus biudžeto lėšų panaudojimo užtikrinimas“, nurodė Gynybos ministerija.

Dar vienu gynybos ministro pavaduotoju paskirtas buvusio ministro pirmininko Michailo Fradkovo sūnus Pavelas Fradkovas. Į ketvirtas atsilaisvinusias ministro pavaduotojo pareigas paskirtas Olegas Saveljevas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(3)
(-1)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: