„Jis tiesiog išnyktų…“ Kuo tiki rusai (Video)  ()

Žmonės Rusijoje dabar yra sutrikę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pastaruoju metu rusai pradėjo labai domėtis Putino mirties data, tačiau, pasak Abbaso Galliamovo, tai nerodo jų pasirengimo kažkaip priešintis diktatoriui.

Rusijos Federacijos gyventojai vis dažniau paieškos sistemose ieško, kada baigsis vadinamoji „SVO“ ir kada mirs Putinas. Su tais pačiais klausimais Rusijos Federacijos gyventojai kreipiasi ir į būrėjus, kurių paklausa pastaruoju metu labai išaugo. „Avito“ pasirodė dešimtys įvairių ezoterikų (magų, tarologų, astrologų ir kitų) skelbimų, siūlančių sužinoti apie artimųjų fronte sveikatą, „suteikti apsaugą“ kariui, išslaptinti Putino mirties datą ir pakalbėti apie karo pabaigos scenarijų.

Šį reiškinį interviu „YouTube“ kanale laidai „Fabrika novin“ pakomentavo Rusijos opozicijos politikos strategas ir buvęs Putino kalbų rašytojas Abbasas Galliamovas. „Putino reitingai akivaizdžiai smunka. Saldusis jo santykių su tauta laikotarpis praėjo negrįžtamai. Tačiau tuo pat metu dauguma rusų nėra pasiruošę aktyviai pasipriešinti diktatoriui ar, juo labiau, jį nuversti“, – sakė ekspertas.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Įspūdingi el. paspirtukai su 6000W, 80km/h, 60V 30Ah Samsug baterija, SUP irklentės, TWS ausinės, pūstuvai-siurbliai ir kt. (Video)
3517 3

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-31/2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „FunWater SUPFW08C“ - pripučiama SUP irklentė

2) „BlitzWolf BW-FYE15“ - TWS ausinės su trigubomis dinaminėmis tvarkyklėmis

3) „MECO ELEVERDE ME-CR1“ - akumuliatorinis pūstuvas-siurblys

4) „YUME HAWK PRO“ - el. paspirtukas su 6000W, 60V 30Ah Samsug baterija ir kt.

5) Įkraunamas belaidis mini įrankis poliravimui, graviravimui, šlifavimui ir gręžimui

6) „DIDEEP“ - nardymui skirtas deguonies balionas

Išsamiau

Apskritai žmonės Rusijoje dabar yra sutrikę. Jie nėra patenkinti tuo, kas vyksta valdant Putinui, tačiau nežino, kas bus po jo, ir yra linkę tikėti blogiausiu.

Galliamovo teigimu, šiuolaikinės Rusijos istorijoje buvo du laikotarpiai, kai padėtis šalyje pagerėjo. Pirmuoju laikotarpiu (1999-2009 m.) vystėsi ekonomika ir pagerėjo gyvenimo lygis, o antruoju (2014-2018 m.) įvyko tam tikras politinis bangavimas, kai daugelį apėmė džiaugsmingas suvokimas, kad Rusija vėl puiki šalis.

 

 

Tačiau visa tai dabar visiškai pamiršta. Šiandien yra blogai, žmonės tiki, kad viskas gali dar pablogėti. Ir todėl jie labai atsargūs, be to, jie tiesiog bijo Putino. Jie bijo net pagalvoti apie bandymą jį nuversti, nes mato, kuo viskas baigėsi Nemcovui ir Navalnui.

„Jie (rusai – red.) labai dviprasmiškai žiūri į Putiną. Tai kažkas panašaus į Stokholmo sindromą, kai auka pradeda rodyti meilę teroristui ar prievartautojui ir pripažįsta jo veiksmų teisingumą. Tiesiog taip psichologiškai lengviau. Iš viso to išauga tam tikras lojalumas, bet tikėjimo juo nėra, tik nesąmoningas noras greitai diktatoriumi atsikratyti“, – aiškino Galliamovas.

 

 

Ne veltui juk gandai, kad Putinas mirė ir guli šaldytuve, Rusijos Federacijoje tapo neįtikėtinai populiarūs. Tai labai aiškiai atitiko nesąmoningus rusų troškimus, kurie bijo nuversti tironą, bet nori, kad jis tiesiog išnyktų, kaip pasakoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(68)
(5)
(63)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: