[ŽT] Netikėta. Pasirodė pražuvėlis. Skelbiama, kas tariamai pasirodė fronte (Video)  ()

Jo jau seniai pasigesta – viešumoje generolo nesimatė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trečią dieną po plataus masto Rusijos invazijos į Ukrainą antrųjų metinių Rusijos Federacijos gynybos ministerija pranešė, kad Rusijos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo viršininkas tariamai lankėsi 58-osios jungtinės ginkluotės armijos vadavietėje Ukrainoje.

„Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo viršininkas – Rusijos Federacijos gynybos ministro pirmasis pavaduotojas Valerijus Gerasimovas lankėsi Pietų karinės apygardos 58-osios jungtinės ginkluotės armijos vadavietėje Ukrainoje“, – rašo Rusijos gynybos ministerija.

[PAPILDYMAS rekordine kaina+Vokietija] Geriausios kainos „Xiaomi“ robotas su flagmanų galimybėmis - paskutiniai vienetai (Video, „Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 3C“)
4365 1

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Puikios savybės ir galimybės

Išsamiau

Gerasimovas išklausė 58-osios jungtinės ginkluotės armijos vado pranešimą apie situaciją jo atsakomybės srityje ir tolesnių veiksmų tvarką.

 

Rusijos generalinio štabo viršininkas taip pat įteikė apdovanojimus okupantams.

Iš paviešinto vaizdo įrašo neaišku, kur tiksliai buvo Gerasimovas ir ar jis apskritai buvo fronte: rusų generolas iš pradžių buvo parodytas lėktuve, o paskui kažkokiame kambaryje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(72)
(-64)

Komentarai ()