„Atviras laiškas Lavrovui.“ Ko nori Stalino proanūkis  (1)

Dokumento kopiją gavo žiniasklaida.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvusio Sovietų Sąjungos vadovo Josifo Stalino proanūkis, menininkas Selimas Bensaadas sovietų lyderio mirties dienos išvakarėse atviru laišku kreipėsi į Rusijos užsienio reikalų ministerijos vadovą Sergejų Lavrovą.

Savo laiške Stalino proanūkis pareiškė, kad reikia paleisti JT. Dokumento kopiją gavo NEWS.ru.

„Kaip paskutinis gimęs Džugašvilis, Antrojo pasaulinio karo pergalės generolo proanūkis ir Jakovo Džugašvilio, žuvusio fašistinėje Zaksenhauzeno koncentracijos stovykloje, anūkas, esu pasirengęs oficialiai Stalinų šeimos vardu paremti jus ir Rusijos Federacijos užsienio reikalų ministeriją sušaukiant specialų JT posėdį, kad būtų nuspręsta dėl šios organizacijos tolimesnio likimo ir SSRS teisėtos įpėdinės šalies, fašizmo nugalėtojos šalies – Rusijos – dalyvavimo joje“, – sakė Bensaad.

[Vokietija] Mažiausia kaina istorijoje! Daugiafunkcės mini staklytės tik 37€! Fantastiškas daiktas DIY projektams
6256 2

Mažiausia kaina istorijoje

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Labai geras prietaisas mėgstantiems meistrauti, DIY projektams

Išsamiau

Jis mano, kad JT įrodė savo nekompetenciją spręsdama tautų ir atskirų tautų genocido prevencijos klausimus. Pasak jo, organizacija „leidžia naikinti rusus“ Donbase, taip pat vykdo dvigubų standartų politiką Gazos Ruože.

 

Bensaado viešųjų ryšių atstovas Vadimas Goržankinas pabrėžė, kad taip pat būtina inicijuoti JT būstinės perkėlimą į Maskvą ar Jaltą. Jis pažymėjo, kad Vakarų diplomatai šiuo metu naudoja vizų režimą spaudimui ir atima iš Rusijos atstovų galimybę dalyvauti JT sesijose Niujorke.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(32)
(219)
(-187)

Komentarai (1)