„Tai yra pats blogiausias darbas pasaulyje. Rekordas per visą karą.“ Prasidėjo precedento neturintys įvykiai (Grafikas)  ()

Kasdienis Rusijos nuostolių vidurkis vasario mėnesį buvo didžiausias nuo plataus masto agresijos pradžios.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JK gynybos ministerija sekmadienį (kovo 3 dieną) pranešė, kad vidutinis Rusijos aukų skaičius Ukrainoje – įskaitant žuvusiuosius ir sužeistuosius – šių metų vasarį buvo 983 ir yra didžiausias nuo karo pradžios.

Kasdien atnaujintoje žvalgybos informacijoje paaiškinta, kad vidutinių aukų skaičiaus padidėjimas beveik neabejotinai atspindi Rusijos įsitraukimą į išsekinimo karo taktiką ir, nors ir tai brangiai kainuoja žmonių gyvybių atžvilgiu, dėl to didėja spaudimas Ukrainos pozicijoms fronto linijose.

[Vokietija] Belaidis daugiafunkcis šveitiklis tik 32€ – puikus daiktas namų ir automobilio priežiūrai
4365 1

Ypatingai gera kaina

Iš Vokietijos

Daugiafunkcis įrenginys

Puikiai tinka virtuvėje, vonioje, automobilyje ir kt.

Išsamiau

Pridurta, kad iki šiol Rusijos nuostoliai Ukrainoje, įskaitant žuvusiuosius ir sužeistuosius, greičiausiai viršijo 355 000 karių.

 

Vasario nuostoliai ypač dideli Rusijos aviacijoje. Ukrainos pusė pranešė, kad antrąjį metų mėnesį numušė 13 priešo lėktuvų.

„Vasario mėnuo yra trumpiausias metų mėnuo, bet mūsų dangaus gynėjai pasiekė aukščiausią rezultatą numušdami Rusijos lėktuvus“, – rašoma Ukrainos gynybos ministerijos pranešime.

 

 

Tarp 13 numuštų Rusijos lėktuvų yra dešimt naikintuvų-bombonešių Su-34, du naikintuvai Su-35 ir vienas stebėjimo lėktuvas A-50.

„Atrodo, kad būti Rusijos karinio lėktuvo pilotu yra pats blogiausias darbas pasaulyje.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(92)
(1)
(91)

Komentarai ()