„Numušti lėktuvai nerūpi.“ Kodėl Rusija aukoja orlaivius  (4)

Nuo vasario 17 dienos Rusijos armija prarado 15 lėktuvų. Šis skaičius rusams yra nereikšmingas, nes jie turi apie 300 skirtingų naikintuvų „Suchoi“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos aviacijos aktyvumas Ukrainos rytuose sumažėjo dėl pastarojo meto Rusijos pajėgų aviacijos nuostolių. Apie tai praneša Karo studijų instituto (ISW) analitikai.

„Panašu, kad pastaruoju metu patirti palyginti dideli Rusijos orlaivių nuostoliai paskatino gerokai sumažinti Rusijos orlaivių aktyvumą Rytų Ukrainoje, nors neaišku, kiek tai truks.“

[Vokietija] Mažiausia kaina istorijoje! Daugiafunkcės mini staklytės tik 37€! Fantastiškas daiktas DIY projektams
6238 2

Mažiausia kaina istorijoje

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Labai geras prietaisas mėgstantiems meistrauti, DIY projektams

Išsamiau

Kovo 2 dieną Ukrainos oro pajėgų vadas generolas leitenantas Mykola Oleščukas pranešė, kad apie 19 valandą Rusijos aviacija visiškai nutraukė veiklą Rytų Ukrainoje po to, kai Ukrainos kariškiai numušė du lėktuvus Su-34.

Ukrainos karinių oro pajėgų atstovas spaudai Jurijus Ihnatas pažymėjo, kad kovo 3 d., Rusijos aviacijos aktyvumo mažėjimas tęsėsi, priešas neskraidė ilgojo nuotolio taikinių aptikimo lėktuvu A-50 po lėktuvo sunaikinimo vasario 23 d.

Nuo vasario 17 d. Rusijos armija prarado 15 lėktuvų, analitikai pažymėjo, kad šis skaičius Rusijos armijai yra nereikšmingas. ISW mano, kad Rusija turi apie 300 skirtingų naikintuvų „Suchoi“.

 

Analitikai pažymėjo, kad pastarosiomis savaitėmis okupantai patyrė aviacijos nuostolių, tačiau vykdė strateginį bombardavimą, palaikydami puolimo operacijas rytuose. Rusai gali susitaikyti su aviacijos nuostolių padidėjimu, siekdami tolesnių taktinių laimėjimų, įsitikinę ISW analitikai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(21)
(7)
(14)

Komentarai (4)