Ukrainiečiai pasiekė savo. Rusija perdislokuoja savo karius. Kas vyksta?  ()

„Bloomberg“ rašo, kad Ukraina gali padidinti savo atakas tam, kad pakenktų Rusijos pramonės potencialui ir pakirstų visuomenės pasitikėjimą Putinu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainiečiai pasiekė savo. Rusija perdislokuoja savo karius.

Apie tai praneša „Bloomberg“, remdamasis Kremliui artimu šaltiniu.

Išpuoliai prieš Belgorodą verčia Rusiją perkelti karius iš fronto linijos, nes dabar Rusijos teritorijoje „vyksta karas“.

Straipsnyje rašoma, kad pastarosiomis savaitėmis Rusijos Federacijos Belgorodo ir Kursko regionai susidūrė su bepiločių orlaivių ir raketų atakomis. Ukraina smogė vietinei karinei infrastruktūrai ir pramonės objektams, siekdama pakenkti šalies agresorės karinei mašinai.

Be to, po Rusijos diktatoriaus Vladimiro Putino vadinamosios „pergalės“ praėjusį savaitgalį vykusiuose Rusijos prezidento rinkimuose, jis susidūrė su reikalavimais pagerinti oro gynybą ir sustiprinti sienų saugumą, kad būtų apsaugoti pasienio regionų gyventojai.

 

„Bloomberg“ rašo, kad Ukraina gali padidinti savo atakas tam, kad pakenktų Rusijos pramonės potencialui ir pakirstų visuomenės pasitikėjimą Putinu.

Tačiau nepaisant įvykių pasienyje, Putinas tariamai surinko 90,7 % balsų Belgorodo srityje, o rinkėjų aktyvumas siekė 87 %.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(28)
(0)
(28)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: