Peskovas, Šoigu... Signalai akivaizdūs. „Bėkite, kol nevėlu“  ()

„Tai svarbus signalas tiems, kurie vis dar yra Rusijoje.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų tinklaraštininkas ir sociologas Igoris Eidmanas savo „Telegram“ ragina rusus bėgti iš šalies.

Bėkit, kol nevėlu.

Peskovas, Šoigu... Signalai akivaizdūs. Sprendžiant iš naujausių Rusijos valdžios pareiškimų, karo eskalavimas ir nauja mobilizacijos banga yra neišvengiami. Kremlius tai atidėjo iki rinkimų. Tačiau jis aiškiai neketina to daugiau atidėlioti.

Peskovas: „Mes kariaujame. Taip, tai prasidėjo kaip speciali karinė operacija, bet kai tik ši kompanija ten susikūrė, kai kolektyviniai Vakarai tapo jos dalyviu Ukrainos pusėje, mums tai jau tapo karu. Esu tuo įsitikinęs. Ir kiekvienas turi tai suprasti savo vidinei mobilizacijai... Apie ka prezidentas kalba? Turime keturis naujus federalinius subjektus. Ir mums svarbiausia ginti žmones ten. Ir išlaisvinti šių subjektų teritoriją, kuri šiuo metu de facto yra okupuota Kyjivo režimo.“

[Kuponas+Rekordinė kaina!] Iš Vokietijos naujausias 3D spausdintuvų lyderio modelis - idealus pradedantiesiems ir jau patyrusiems (Video, „Creality Ender-3 V3 SE“)
1801 1

Mažiausia fiksuota kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Naujausias vieno garsiausių gamintojų 3D spausdintuvų

Išsamiau

Šoigu: „Iki metų pabaigos planuojama suformuoti dvi jungtinės ginkluotės armijas ir 30 formacijų, įskaitant 14 divizijų ir 16 brigadų.“

 

Tai svarbus signalas tiems, kurie vis dar yra Rusijoje. Bėkite iš šios šalies, kol dar ne vėlu, gelbėkite save ir savo vaikus. Šį kartą, prasidėjus mobilizacijai, valdžia neleis masinio išvykimo kaip 2022 m. Sienos greičiausiai bus nedelsiant uždarytos visiems asmenims, tinkamiems karinei tarnybai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(424)
(33)
(391)

Komentarai ()

Susijusios žymos: