[ŽT] Rusija į Kyjivą vėl paleido balistines raketas. Sugriautas didelis pastatas. Žinoma, į ką rusai taikėsi (Video)  ()

Pirmadienį į Ukrainos sostinę iš Krymo vėl paleistos balistinės raketos. Ukraina jau žino, į ką buvo taikomasi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija Ukrainą raketomis ir dronais įprastai atakuoja naktį. Tačiau pirmadienį dienos metu į Kyjivą paleistos bent dvi balistinės raketos. Nuskambėjo aliarmas, žmonės skubėjo slėptis, bet laiko buvo visai mažai.

Pranešama, kad Ukrainos oro gynybos sistemoms pavyko numušti dvi balistines raketas, tačiau žalos neišvengta. Viena raketa sunaikino Kyjivo meno instituto pastatą. Sužeisti bent keturi žmonės, bet, dabar turimais duomenimis, niekas nežuvo.

Geriausias iš visų! Karinio tvirtumo, GPS, Bluetooth skambučiai, 170+ sporto režimų, nuostabi vartotojo sąsaja, APP ir kt. (Foto, Video, „Kospet Tank T3 Ultra“ apžvalga)
4795 1

„Kospet Tank T3 Ultra“ - puikiai veikiantis GPS, Bluetooth skambučiai, nuostabi vartotojo sąsaja, 170+ sporto režimų, AMOLED ekranas, nustebinusi baterija, kokybiška APP ir gausa kitų privalumų. Išbandžiau ką tik viešai pristatytą naujausią kompanijos produktą ir be jokių dvejonių, tai - geriausias laikrodis, kokį jie yra pagaminę. Apžvalgoje sužinosite, ką jis sugeba.

Išsamiau

 

Numuštos raketos neišnyksta ore. Jos vis tiek krenta žemyn ir yra labai pavojingos. Labai dažnai numušta raketa nukrenta su nepažeista kovine galvute ir sprogsta pasiekusi žemę. Net jei raketa sprogsta ore, jos ir ją numušusio ginklo nuolaužos yra labai sunkios ir pavojingos.

Taigi, rusai nesitaikė į tą pastatą. Jis tiesiog buvo raketos kelyje. Į ką jie taikėsi? Ukrainos Saugumo Tarnyba patvirtino, kad būtent ji buvo pagrindinis šiandieninės rusų raketos taikinys.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(12)
(3)
(9)

Komentarai ()

Susijusios žymos: