[ŽT] „Visi Juodosios jūros laivyno laivai bus sunaikinti jau artimiausiu metu!“  ()

„Juodosios jūros flotilė dabar aktyviai galvoja kur bėgti.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kovo 24-osios naktį Ukrainos ginkluotosios pajėgos sudavė dar vieną smūgį Rusijos Juodosios jūros laivynui, smogdamos dideliems desantiniams laivams „Jamal“ ir „Azov“. Karininkas ir nacionalinio saugumo ekspertas Ivanas Varčenka pažymėjo, jog smūgis Sevastopoliui sunaikino dar vieną Rusijos vadovybės postą ir išardė Rusijos Juodosios jūros laivyną.

Tokią nuomonę jis išsakė televizijos kanale „Espresso“.

„Didieji desantiniai laivai, maži raketinius ginklus gabenantys laivai ir Rusijos vadovavimo laivai artimiausiu metu bus sunaikinti“, – pažymėjo jis.

Kariškis taip pat pridūrė, kad dabar Rusijos Federacija sunkiai suras būdų, ką daryti su šiais Juodosios jūros laivyno laivais.

 

„Juodosios jūros flotilė dabar aktyviai galvoja, kur bėgti. O laivyno vadovybė, judanti iš vienos vietos į kitą, galvoja, kaip išlikti gyviems. Tačiau  taip pat supranta, kad net jei fiziškai pavyks išlikti dabar gyviems, rusai bus atsakingi  už nusikaltimus Ukrainoje tarptautiniam teisingumui. O tai kad jie nori atsilyginti ukrainiečiams jau tęsiasi 10 metų. Nemanau, kad rusai ras naujų variantų kaip dar labiau smogti Ukrainai“, – sakė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(22)
(0)
(22)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: