[ŽT] „Jie vėl daro didelę klaidą. Europa pabudo. Bus visiška Rusijos dekolonizacija.“ Kas nutiko  ()

„Pasaulis bus visiškai kitoks."


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-03-25 [ŽT] „Jie vėl daro didelę klaidą. Europa pabudo. Bus visiška Rusijos dekolonizacija.“ Kas nutiko  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretorius Oleksijus Danilovas išdėstė nuomonę, kaip įvykiai klostysis artimiausioje ateityje. „Noriu pakalbėti apie ateitį. Aš tikrai žinau, kad laimėsime, tuo buvau įsitikinęs nuo pat pradžių. Aš tikrai žinau, kokios Ukrainos ukrainiečiai norėtų. Tikrai žinau, kad turime tikrų draugų ir partnerių", – sakė jis. 

Ką Danilovas kalbėjo apie Ukrainos ir Rusijos ateitį, galima pamatyti YouTube.

Atrodo kaip tankas, bet tarsi sėdėtum ant debesies ir skrieji 45 km/h! Nepakartojamas važiavimo malonumas. Kodėl gamintojas nutylėjo tiek privalumų? (FOTO, Video, „ENGWE Engine X“ apžvalga)
6412 16

„ENGWE Engine X“ - vienas naujausių kompanijos el. dviračių. Vadinamasis „fatbike“ - su storomis padangomis, kokybiškais amortizatoriais ir kitais privalumais, apie kuriuos gamintojas netgi nutyli. Žiauriai smagus žvėris. Sužinokite mūsų apžvalgoje apie jį daugiau.

Išsamiau

Ukrainos nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretorius išsakė savo požiūrį į tai, kas laukia Rusijos artimiausioje ateityje: „Jau trejus metus kariaujame su agresoriumi, kuris yra didesnis už mus savo teritorija, kuris už mus turi daugiau ginklų, kuris mus lenkia daugeliu veiksnių, bet yra vienas neįvertintas faktorius. Amerikiečiai vėl daro didelę klaidą, nenorėdami pripažinti, kad Rusijos dekolonizacija įvyks artimiausiu metu. Jie tiesiog nesupranta, kaip vyksta šitie procesai. Amerikiečių niekas neklaus, tiesiog Rusija dekolonizuosis savaime“, – sakė Oleksijus Danilovas.

 

„Jei kas nors mano, kad Kisindžerio operaciją galima pakartoti, noriu pasakyti, kad to padaryti neįmanoma. Po mūsų karo ir mūsų dėka pasaulis bus visiškai kitoks, bus kitoks Aljansas. Mes pažadinome Europą, kuri po Antrojo pasaulinio karo užmigo ir manė, kad su ja viskas gerai, o tai labai svarbus veiksnys", – pabrėžė Danilovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(232)
(8)
(224)

Komentarai ()