„Tai tokia karti ir sunki tiesa.“ Zelenskis tai pripažino pirmą kartą  ()

Anksčiau Zelenskis to nebūtų pasakęs.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Volodymyras Zelenskis interviu „CBS News“ pareiškė, kad Ukraina negalės laimėti karo su Rusija be JAV karinės pagalbos. Svarbu, kad Amerikos politikai suprastų, kokia svarbi yra tolesnė parama. Ukrainos visuomenės tokie atviri prezidento pareiškimai nebegąsdina, praneša „24 kanalas“.

Politikos technologas Michailas Šeitelmanas „24 kanalui“ sakė, kad respublikonų ataskaitoje apie pagalbą Ukrainai nurodoma, jog JAV teikia apie 60 proc. Tai rodo, kad Amerika supranta, kokia svarbi jų karinė pagalba Ukrainai.

„Tai reiškia, kad šiandien fronte mums trūksta 60 proc. ginklų. Mūsų kariuomenė dabar liko be 60 proc. sviedinių ir tankų“, – pabrėžė M. Šeitelmanas.

Šeitelmanas mano, kad Zelenskio teiginys apie sunkią Ukrainos padėtį be Amerikos pagalbos yra teisingas. Zelenskis negalėjo to nepasakyti.

„Tai, deja, tokia karti ir sunki tiesa, kurią Zelenskis turėjo pasakyti, kad ją išgirstų visi amerikiečiai“, – sakė polittechnologas.

 

Jis taip pat išreiškė nuomonę, kad ukrainiečius dabar sunku išgąsdinti tokiais žodžiais.

„Prieš dvejus metus Zelenskis nebūtų galėjęs padaryti tokio pareiškimo, nes būtų kilusi panika. Tačiau po kasdienių Rusijos raketų atakų ir grasinimų – visi pasiruošę išgirsti bet ką“, – sakė Michailas Šeitelmanas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(61)
(1)
(60)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: