„Turime informacijos.“ Smūgis į Ukrainos karius. Kas vyksta (Video)  ()

Politikos analitikas išsakė savo požiūrį į galimybę Rusijai panaudoti branduolinį ginklą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Televizijos kanalo „Priamyj“ žurnalistė paklausė Vitalijaus Portnikovo, ar baimė, kad Putinas panaudos branduolinį ginklą, gali turėti įtakos Ukrainos sąjungininkų pozicijai. Jis atsakė patikindamas, kad, žinoma, tai svarbus veiksnys, į kurį mūsų strateginiai partneriai kruopščiai atsižvelgia priimdami sprendimus.

Vitalijaus Portnikovo nuomonę galite rasti vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

Politikos analitikas išsakė savo požiūrį į galimybę Rusijai panaudoti branduolinį ginklą: „Jūs ir aš suprantame, kad tai tikėjimo reikalas. Daugelis žmonių iki paskutinės akimirkos netikėjo, kad Rusija puls Ukrainą, ir prezidentas buvo tarp šių žmonių, man taip atrodo. Dabar turime pastarosiomis dienomis pasirodžiusią informaciją, kad Rusija 2022 metais iš tikrųjų svarstė galimybę panaudoti branduolinį ginklą, ir tai yra rimta problema, nereikia to sumenkinti“.

„Net branduolinis smūgis į didelę Ukrainos karių koncentraciją, kur yra daug žmonių, turės savo pasekmių: tiek politinių, tiek karinių. Žinoma, toks smūgis atvers kelią į visiškai kitą pasaulį. Tai, kad rusai ne šiaip pareiškia, o realiai diskutuoja šiuo klausimu, tai gali būti ir blefas (gali tyčia apie tai diskutuoti, norėdami pagąsdinti Vakarus)“, – pabrėžė Vitalijus Portnikovas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(43)
(106)
(-63)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: