„Galime perfrazuoti vieną diktatorių – rusų laivas perdegė darbe.“ Ką pareiškė žvalgyba  ()

Rusijos laivyno laivai nebus saugūs.


Raketinis laivas „Serpuchov“
Raketinis laivas „Serpuchov“
© Stop kadras | https://www.youtube.com/watch?v=YEpRK_ft4Ys&t=9s

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos laivyno laivai nebus saugūs ne tik Juodojoje jūroje, bet ir kitose valstybės agresorės teritorijos vietose.

Tai telemaratono  eteryje pareiškė Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausios žvalgybos valdybos atstovas Andrijus Jusovas, komentuodamas gaisrą raketiniame laive „Serpuchov“.

„Oficialiai negalime daug pasakyti. Galima perfrazuoti vieną diktatorių, kuris pasakė  „ji nuskendo“, o „Serpuchov“ perdegė darbe“. Taip galima teigti. Kodėl, kas, kieno speciali operacija? Šaltiniai kai ką sako apie GUR dalyvavimą. Negalime nei patvirtinti, nei paneigti“, – sakė Andrijus Jusovas.

Išskirtinis pasiūlymas elektronikos mėgėjams, auto diagnostikai ir meistrams - bent 10 kartų pigiau nei Lietuvoje skaitmeninis osciloskopas + signalo generatorius (Video, „Hantek DSO2D15“)
5250 5

Bent 10 kartų pigiau nei Lietuvoje!

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Greitas ir saugus pristatymas

Super funkcionalumas

Išsamiau

Anot jo, faktas, jog Rusijos laivai dega toli už Juodosios jūros vandenų, ir tai galioja ne tik Rusijos Federacijos Juodosios jūros laivynui.

„Ir tai logiška ir natūralu, nes agresorius turi suprasti, kad šiuo metu jo teritorijoje nėra saugių vietų, po to, kai prieš Ukrainą vyksta iš esmės genocidinis karas“, – pridūrė žvalgybos atstovas.

 

Balandžio 7 dieną Rusijos Kaliningrado srities Baltijsko mieste esančios priešo karinio jūrų laivyno bazės teritorijoje dėl gaisro buvo išjungtas raketinis laivas „Serpuchov“.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karinis jūrų laivynas atkreipė dėmesį į įdomų faktą: gaisrai laivuose „Jekaterina Velikaja“ ir „Serpuchov“ turi bendrų bruožų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(68)
(1)
(67)

Komentarai ()