Smogia spec. tarnybos. Rochlino pasirodymas  ()

Rusijos Federacijoje nėra vidinės opozicijos.



© AKIpress news (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=aDwiJaH2yps

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas vargu ar bus nušalintas nuo valdžios šalyje agresorėje Rusijoje, nes Rusijos Federacijoje nėra vidinės opozicijos. Kiek laiko Putinas išliks valdžioje Rusijos Federacijoje, iš tikrųjų priklauso nuo fiziologinių dalykų. Tokią nuomonę išsakė karo analitikas Dmitrijus Snegiriovas pokalbio metu „Glavred“.

„Tai priklausys nuo fiziologinių problemų, o ne nuo vidinės priešpriešos buvimo. Rusijos Federacijoje nėra opozicijos“, – pabrėžė jis.

Snegiriovas išreiškė nuomonę, kad visų pirma Prigožino maištą išprovokavo Rusijos Federacijos žvalgybos tarnybos. Tai suteikė Rusijos diktatoriui ir Rusijos specialiosioms tarnyboms galimybę įvykdyti represijas tarp galimos karinės-politinės opozicijos šalyje, pirmiausia armijos.

[Vokietija] „Fantastiška Android planšetė!“ Apžvalgininkas sužavėtas. Didžiulis 12,1 colių 2,5K ekranas, 8+256GB, Snapdragon 6 Gen 1 ir kt. Ribotas kiekis (Video, „HONOR Pad 9“)
2474 2

Puiki kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Maksimali kokybė

Puikūs apžvalgininko vertinimai

Išsamiau

Putinas paniškai bijo naujos gulbės, Rochlino, pasirodymo, todėl buvo imtasi prevencinių priemonių. Prigožino maištas nebuvo puolimas prieš Maskvą, kaip jie bando pavaizduoti. Tai buvo specialiųjų tarnybų organizuota operacija, kurios tikslas buvo sunaikinti karinę-politinę opoziciją“, – pažymėjo Snegiriovas.

 

Anot jo, Prigožinas buvo tiesiog šios operacijos vykdytojas, o pagrindinis taikinys buvo Rusijos generolai.

„Pavyzdžiui, Surovikinas, kuris dabar nežinia kur, Popovas, kuris yra Sirijoje. Prisiminkite daugelio oro pajėgų vadų pašalinimą, tai yra, personalo valymas. Be to, įvyko daugybė paslaptingų incidentų su aukščiausio rango Rusijos armijos pareigūnų žūtimi per atakas į vadovybės ir štabo postus“, – sakė karo analitikas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(65)
(5)
(60)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: