„40 000 per mėnesį.“ Netikėta žinia  ()

Kremlius turės vykdyti visuotinę mobilizaciją.


Rusų kariai
Rusų kariai
© Vitaly V. Kuzmin (CC BY-SA 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Alabino220415part1-06.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gegužę Rusijos armijos personalo nuostoliai fronte tapo rekordiniais – 38 940 karių. Per mėnesį nužudytų okupantų skaičius buvo didžiausias nuo plataus masto Rusijos invazijos pradžios.

Norėdami kompensuoti tokius nuostolius, Kremlius turės vykdyti visuotinę mobilizaciją. Tokią nuomonę išsakė Ukrainos karo ir politikos apžvalgininkas Oleksandras Kovalenko.

„Rusijos Federacijai reikia tik visuotinės mobilizacijos. Ji tiesiog negalės panaudoti, pavyzdžiui, slaptos mobilizacijos formato. Ypač turint omenyje tai, kad Rusijos vadovybė ateityje taip pat ketina didinti savo potencialą kurdama naujus dalinius ir prisotindama juos žmogiškaisiais ištekliais. Artimiausiu metu mobilizacijos slenkstis jiems turės būti 40 tūkst. žmonių per mėnesį. Tuo pačiu dar neaišku, kad birželį nuostolių skaičius neviršys 40 tūkst.“, – sakė jis.

[Vokietija] Iki 100€ pigiau nei Lietuvoje ir stulbinamos galimybės. Išskirtinis roboto dulkių siurblio pasiūlymas (Video, „Liectroux V3S Pro“)
1906 1

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Puikios savybės ir galimybės

Išsamiau

Kad kompensuotų nuostolius iki nulio, Rusijos vadovybė turės rinkti žmones visoje šalyje, taip pat verbuoti kitose šalyse – Afrikoje, Centrinėje Azijoje, mano Kovalenko.

 

„Jiems reikės viršyti 40 tūkst., kas mėnesį įdarbinant, tai šiuo atveju vyksta, tarkime, Rusijos okupacinių pajėgų performavimas iš klasikinių sukarintų pajėgų į kažką panašaus į žygiuojančius batalionus. Ir neatmetu, kad iki 2024 metų pabaigos – 2025 metų pradžios visa Rusijos okupacinių pajėgų grupė atrodys labiau kaip vienas stambaus masto žygio batalionas“, – apibendrino ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(7)
(-4)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: