[ŽT] „To nebus niekada, niekada, niekada!“ Kategoriškai. Bidenas to neleis NIEKADA  ()

JAV prezidentas Joe Bidenas teigia, kad taika Ukrainoje reiškia užtikrinti, kad Rusija niekada negalės okupuoti Ukrainos. Jo nuomone, narystė NATO tam nebūtina.



© The White House, CC BY 3.0 US | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:President_of_the_United_States_Joe_Biden_%282021%29.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bidenas tai pareiškė interviu TIME.

Bidenas atsakė į klausimą, kaip jis mato taiką Ukrainoje po karo.

„Taika atrodo kaip garantija, kad Rusija niekada, niekada, niekada, niekada, niekada neokupuos Ukrainos. Taip atrodo taika. Ir tai nereiškia Ukrainos narystės NATO“, – sakė JAV prezidentas.

[EU+Kuponai] Geriausios dovanos Tėvo dienos proga! Nesunaikinami išmanieji laikrodžiai už mažiausias kainas. Riboto laiko
1841

„Kospet“ išmaniųjų laikrodžių išpardavimas

Specialūs kuponai

Galioja iki 2024-06-12

Iš Europos sandėlių

Greitas ir saugus pristatymas

2 metų garantija

30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija

1) „Kospet Tank T3“ - karinio tvirtumo naujausias modelis

2) „Kospet Tank M3“ - labai dailus karinio tvirtumo išmanusis laikrodis

Išsamiau

„Tai reiškia, kad mes su Ukraina palaikome tokius pačius santykius kaip ir su kitomis šalimis, kurioms tiekiame ginklus, kad jos galėtų apsiginti ateityje“, – sakė Bidenas.

Jis prisiminė laikus, kai Ukrainoje lankėsi eidamas senatoriaus ir viceprezidento pareigas: „Buvo nemaža korupcija. Tai tikrai viską apsunkinusi aplinkybė.“

 

Tačiau jis pabrėžė, kad Vakarai neturėtų leisti, kad Ukraina žlugtų, nes tai reikštų nestabilumą visoms šalims, esančioms prie Rusijos ir Baltarusijos sienos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(60)
(5)
(55)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()