Tūkstantis šarvuočių. Galinga žinia iš Kanados. Atvyks iš karto su ukrainiečiais  ()

„Roshel“ investuos milijonus dolerių į gamyklą Ukrainoje.


Kanados šarvuota transporto priemonė
Kanados šarvuota transporto priemonė
© Basedosaurus, CC BY-SA 4.0 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Roshel_Senator.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip skelbia „Ukrainska Pravda“, Kanados šarvuotų transporto priemonių gamintoja „Roshel“ planuoja investuoti dešimtis milijonų dolerių į savo gamyklą Ukrainoje ir net sugrąžinti iš Kanados kai kuriuos ukrainiečių migrantus, kad jie galėtų joje dirbti.

Bendrovės vadovas Romanas Šimonovas mano, kad būsima gamykla ne tik konkuruos su vietiniais gamintojais Ukrainos rinkoje, bet ir parduos šarvuotus automobilius į Europą, taip atnešdama Ukrainai užsienio valiutos.

Romanas Šimonovas gyveno Izraelyje ir tarnavo kariuomenėje, po to persikėlė į Kanadą prieš 12 metų. 2016 metais jis įkūrė kompaniją „Roshel“, prekiaujančią šarvuočiais. Naujasis gamintojas greitai įsitvirtino JAV rinkoje su tokiais klientais kaip Teksaso policija, JAV valstybės departamentas, muitinės ir sienų apsaugos tarnyba ir net NASA. Kosmoso agentūrai reikėjo šarvuotų transporto priemonių, kad apsaugotų savo astronautus.

[EU+Kuponai] Geriausios dovanos Tėvo dienos proga! Nesunaikinami išmanieji laikrodžiai už mažiausias kainas. Riboto laiko
1812

„Kospet“ išmaniųjų laikrodžių išpardavimas

Specialūs kuponai

Galioja iki 2024-06-12

Iš Europos sandėlių

Greitas ir saugus pristatymas

2 metų garantija

30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija

1) „Kospet Tank T3“ - karinio tvirtumo naujausias modelis

2) „Kospet Tank M3“ - labai dailus karinio tvirtumo išmanusis laikrodis

Išsamiau

Bendrovė turi klientų iš Kanados, Izraelio ir kelių tarptautinių korporacijų. Iki 2022 metų „Roshel“ kasmet pagamindavo 1200 transporto priemonių. Dabar ji planuoja padidinti gamybą iki 2000 vnt.

Ukrainos gynybos pajėgoms taip pat labai reikia šarvuočių. Jie naudojami medicininei evakuacijai, personalo transportavimui, krovinių pristatymui ir net puolimui.

 

Prasidėjus plataus masto karui, Kanados vyriausybė ukrainiečiams nupirko pirmąsias aštuonias transporto priemones. Vėliau Čekija finansavo dar 70 vnt.

Šiuo metu „Roshel“ gamyklos kas mėnesį surenka 140 šarvuočių, iš kurių pusė siunčiama į Ukrainą. Iki 2024 metų gegužės pabaigos jau buvo pristatyta 1140 vienetų.

Po karo Ukraina taps centrine žaidėja regione ir pritrauks investicijų. R. Šimonovas pažymėjo, kad įmonės, galinčios įsitvirtinti šalyje, taps itin konkurencingos Europos rinkoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(67)
(2)
(65)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()