Štai kuo virto rusų tankai. Patys rusai dalinasi nepavykusio šturmo vaizdais (Video)  ()

Internetas jau kurį laiką juokiasi iš rusų tankų-vėžlių. Sodo pašiūres primenantys tankai, kaip mano rusai, turėtų būti atsparesni dronų smūgiams. Bet yra dar viena priežastis, kodėl rusai juos naudoja.



© Ekrano nuotrauka

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nors rusai teigia priešingai, jiems labai trūksta šarvuotos technikos. Nepriklausomais duomenimis, kuriuos galima pagrįsti viešai skelbiama vaizdine informacija, Rusija jau prarado daugiau tankų nei turėjo aktyvioje tarnyboje prieš invaziją. Kitaip tariant, Rusija dabar turi pasikliauti tuo, ką ištraukia iš ilgalaikio saugojimo aikštelių. O tie tankai, dešimtmečius stovėję lietuje, sniege ir purve, reikalauja daug atnaujinimų. Taigi, rusams trūksta technikos.

Tiesą sakant, rusams tikriausiai labiau trūksta ne tankų, kurių valstybės įprastai turi mažiau, o kitų šarvuočių. Jei pažvelgtume į bet kurios šalies ginkluotąsias pajėgas, pamatytume, kad tankų ten yra gerokai mažiau nei šarvuotų pėstininkų transporterių ir pėstininkų kovos mašinų. Tokios technikos poreikis yra daug didesnis ir jos rusams trūksta.

[Vokietija] Iki 100€ pigiau nei Lietuvoje ir stulbinamos galimybės. Išskirtinis roboto dulkių siurblio pasiūlymas (Video, „Liectroux V3S Pro“)
1892 1

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Puikios savybės ir galimybės

Išsamiau

Tai ką jie daro? Improvizuoja. Įprastai tankas veda šarvuočių grupę į šturmą, jį seka šarvuoti transporteriai arba pėstininkų kovos mašinos. Rusai bando sujungti šias užduotis į vieną – tankas gauna skardinį stogą, po kuriuo gali slėptis pėstininkai. Taip vietoje dviejų-trijų mašinų pakanka vienos.

 

Patys rusai pasidalino tokiu įrašu iš šturmo prie Vuhledaro – jų stoguotas tankas užvažiuoja ant minos ir iš po jo kiauto pabyra pėstininkai:

 

Tankas, o ne pėstininkų transporteris ar pėstininkų kovos mašina vežė karius į šturmą! Ir tai dar ne taip blogai – dažnai rusai į šturmus leidžiasi motociklais ar visai nešarvuotais sunkvežimiais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(26)
(0)
(26)

Komentarai ()