[ŽT] Ukrainiečiui baigėsi kulkos, rusui užsikirto automatas. Įspūdinga pabaiga (Foto)  ()

Gyventi liko tik kelios akmirkos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Volčanske, Charkivo srityje, Ukrainos jūrų pėstininkas kovodamas rankomis šaltuoju ginklu likvidavo okupantą. Apie tai rašo 501-asis atskirasis jūrų pėstininkų batalionas.

Jūrų pėstininkų būriui iš 501-ojo atskirojo jūrų pėstininkų bataliono buvo pavesta išstumti priešą iš vienos iš pozicijų Volčansko pakraštyje. Rusams pavyko ten įsitvirtinti ir užimti vietinį pastatą.

„Per žiaurų tiesioginį susidūrimą su priešu, kai iki priešo pozicijų buvo likę apie dešimt metrų, kareiviui Vadimui Jarošeniui staiga pritrūko šovinių. Šią kritinę akimirką atrodė, kad gyventi liko tik akimirkos, nes Vadimas aiškiai matė, kad rusų užpuolikas jau nukreipė savo kulkosvaidį. Praėjo kelios sekundės, bet šūvių nesigirdėjo“, – sakoma bataliono pranešime.

Tada kovotojas suprato, kad okupanto ginklas užsikirto. Nesutrikęs jūrų pėstininkas žaibiškai priartėjo ir likvidavo rusą šaltuoju ginklu.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(361)
(18)
(343)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: