[ŽT] „40+20. Ukraina tikrai apsigins.“ Ką naujo ruošia Budanovas (Video)  ()

„Ukraina tikrai apsigins.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis pasakė, kad daugiausiai susirėmimų tarp Ukrainos gynybos pajėgų ir Rusijos armijos dabar vyksta Pokrovsko kryptimi Donecko srityje.

„Pokrovsko kryptis, Donecko sritis. Ten fronte yra sunkiausia. Didžiausias spaudimas iš okupanto pusės. Kasdien – daugiausiai mūšių. Vien vakar – daugiau nei 40 puolimų, šiandien, šiuo metu jau yra daugiau nei 20“, – sakė jis vakarinėje (birželio 9 d. – Red.) kalboje.

Nerealu, bet taip - tai įmanoma! Garantuoju, naujausias robotas iš „Xiaomi“ taps šių metų hitu. Fantastika, ką jis sugeba (Video, FOTO, „ROIDMI EVE Max“ apžvalga)
2384 1

„ROIDMI EVE Max“ - 5000P siurbimas, unikalus grindų šveitimas, nuostabi atliekų surinkimo stotelė, nepriekaištinga navigacija, išmaniosios funkcijos APP ir tiesiog nuodėminga kaina. Nerealu iki ko evoliucionavo robotų dulkių siurblių rinka.

Išsamiau

Kaip pabrėžė jis, „reikia dėti maksimalias pastangas, kad mūsų kariai ir visa kariuomenė turėtų daugiau ginklų, daugiau įrangos, modernesnių sistemų“.

Zelenskis taip pat sakė, kad išklausė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vyriausiojo vado Oleksandro Syrskio pranešimą. „Greitai bus ir Vyriausiosios žvalgybos valdybos vadovo Kyrylo Budanovo pranešimas – ruošiame naujus žingsnius. Ukraina tikrai apsigins“, – pažymėjo šalies vadovas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(170)
(4)
(166)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: