„Kai kam tai gali nepatikti.“ Kaip baigsis karas Ukrainoje (Video)  ()

„Vienas derybų raundas jau įvyko.“


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=808482998131447&set=pb.100069092624537.-2207520000

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-12 „Kai kam tai gali nepatikti.“ Kaip baigsis karas Ukrainoje (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visi karai pasaulyje baigiasi taikos derybomis, sakė Tarasas Berezovecas ir pabrėžė, kad Ukraina turi ruoštis tokiam pat scenarijui. Niekas negali kovoti be galo, todėl kariaujančios pusės turi ieškoti kompromiso, kuris tiktų visiems.

Taraso Berezoveco interviu „24 kanalui“ galima pažiūrėti „YouTube“.

Politologas išsakė savo požiūrį į artėjantį Taikos viršūnių susitikimą Šveicarijoje: „Vienas derybų raundas jau įvyko. Ukraina buvo viena iš šių derybų iniciatorių, beje, vienoje iš derybų pozicijų, dalyvavo ir Kinijos atstovas. Jei neklystu, tai buvo Maltoje, o po to jie tokiose diskusijose nebedalyvavo. Akivaizdu, kad šis pasaulio viršūnių susitikimas buvo sumanytas kaip vienas iš kelių, tai yra, planuojama surengti keletą vėlesnių susitikimų. Europos Sąjunga nori, kad kitame susitikime dalyvautų Rusijos atstovai, kad galėtume pereiti prie praktinio lygmens“.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Išmanieji „Xiaomi“ ventiliatoriai, prie telefonų jungiamos termo kameros, įspūdingi monukuliarai ir kt. (Video)
2245 2

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Topshak TS-PW1“ - 18V impulsinis suktuvas su 380Nm, su baterija ir įkrovikliu

2) „INFIRAY T2S+“ - prie išmanaus telefono jungiama šiluminio vaizdo kamera

3) „FNIRSI NVS-20“ - įspūdingi 4K monokuliarai

4) „KuKirin G2 MAX“ - 1000W, 48V 20Ah el. paspirtukas su sėdyne

5) „FunWater“ - pripučia SUP irklentė

6) „SmartMi Standing Fan 2S“ - belaidis išmanusis ventiliatorius

Išsamiau

„Kas gali surengti kitą viršūnių susitikimą Ta pati Kinija ir Brazilija, kurios neseniai pasirašė atitinkamą dokumentą, raginantį pakviesti Rusiją. Neturėtume per daug tikėtis iš šio renginio dėl didelių skirtingų šalių pozicijų“, – pažymėjo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karininkas.

 

Po to Tarasas Berezovecas netikėtai paskelbė, kaip baigsis karas Ukrainoje: „Šis viršūnių susitikimas bus ne pirmas, bet visi supranta, kad vis tiek (kai kam tai gali nepatikti) visi karai baigiasi taikos derybomis, diplomatinėmis sutartimis. Lygiai taip pat Ukraina turės derėtis su mūsų partnerių pagalba, bet vis tiek turės derėtis dėl taikos su Rusija“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(37)
(17)
(20)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: