Prasidėjo! Pirmieji Ukrainos naikintuvų smūgiai Rusijoje. Neįtikėtini taikiniai (Video)  ()

Ukraina pirmąkart tokiu būdu smogė Rusijai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išpuolis, apie kurį pranešė „SkyNews“, apibūdina pirmąją ataką Rusijos teritorijoje, kurioje dalyvavo būtent karo lėktuvas. Pranešime nenurodoma, kokio tipo ginklas buvo panaudotas per ataką. Ukrainos karinės oro pajėgos galėjo panaudoti amerikiečių bombą JDAM arba prancūzų bombą AASM, arba anglų-prancūzų raketą „Storm Shadow/Scalp“.

„SkyNews“ šaltiniai Ukrainos kariuomenėje teigia, kad Ukrainos karo lėktuvas per pirmąjį antskrydį Rusijos teritorijoje pataikė į Rusijos vadavietę, o per kitą ataką, kaip pranešama, buvo apgadintas didelis Rusijos desantinis laivas Azovo jūroje.

Ukrainos karo lėktuvas paleido šaudmenį, kuris pirmą kartą pataikė į Rusijos vadavietę Rusijos teritorijoje, kaip teigia „Skynews“ šaltinis, kuris patvirtino, kad tai buvo „tiesioginis pataikymas“ į taikinį vakarų Rusijos Belgorodo srityje netoli Ukrainos sienos.

 

Šaltinis „SkyNews“ taip pat atskleidė, kad birželio 8 d. vakare Ukrainos pajėgos surengė „koordinuotą smūgį“ Azovo jūroje prieš Rusijos „Ropucha“ klasės didelį desantinį laivą, kuris neseniai persikėlė iš Juodosios jūros. Pasak šaltinio, šis laivas tapo penktuoju tokio tipo laivu, dėl Ukrainos atakų tapusiu „netinkamu naudoti“, iš septynių, kuriuos Rusija turi Juodosios jūros regione.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(44)
(0)
(44)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: