[ŽT] Čia verda tikras pragaras. Dešimtys atakų per dieną  ()

Zelenskis pabrėžė, kad Ukrainos valdžia deda visas pastangas, kad kariuomenė turėtų „daugiau ginklų, daugiau technikos ir modernesnių sistemų“.



© U.S. Secretary of Defense (CC BY 2.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Volodymyr_Zelenskyy_in_June_2024#/media/File:240602-D-TT977-1182_(53763972265).jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pokrovsko fronto sektorius Donecko srityje išlieka sunkiausia fronto atkarpa, būtent čia Ukrainos kariai kasdien turi atremti dešimtis atakų, teigia Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis.

Didžiausias spaudimas iš okupantų. Kasdien – didžiausias susidūrimų skaičius. Vien vakar buvo daugiau nei 40 atakų, šiandien – jau daugiau nei 20“, – situaciją prie Pokrovsko kryptimi apibūdino Ukrainos prezidentas.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas tik nuo 6,27€! El. dviratis, pompa, 10in1 šakotuvas, mini įrankis poliravimui, graviravimui, šlifavimui, gręžimui ir kt. (Video)
3046 1

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „BlitzWolf BW-NEW TH5“ - 10in1 daugiafunkcis šakotuvas

2) Įkraunamas belaidis mini įrankis poliravimui, graviravimui, šlifavimui ir gręžimui

3) „ANENG A3005“ - multimetras

4) „Topshak TS-PW1“ - 18V impulsinis suktuvas su 380Nm, be baterijos ir įkroviklio

5) „TUERBB T-AP66“ - belaidė pompa

6) „Honey Whale S6 Pro“ - 350W, 48V 15Ah el. dviratis

Išsamiau

Zelenskis pabrėžė, kad Ukrainos valdžia deda visas pastangas, kad Ukrainos kariuomenė turėtų „daugiau ginklų, daugiau technikos ir modernesnių sistemų“.

„Šiandien jau buvo pranešimas iš vyriausiojo vado Syrskio, bus ir vyriausiojo žvalgybos direktorato vadovo Budanovo – ruošiame naujus žingsnius, kad Ukraina galėtų apsiginti“, – patikino prezidentas.

 

Anot jo, didesnė Vakarų parama išlieka prioritetu. „Ruošiame naujus susitarimus Ukrainai su Europos partneriais, ypač su Vokietija, dėl papildomų paramos žingsnių... Taip pat pastaruoju metu kruopščiai dirbame rengdami dvišalį saugumo susitarimą tarp mūsų valstybės ir JAV“, – sakė prezidentas Volodymyras Zelenskis.

(10)
(0)
(10)

Komentarai ()