[ŽT] Pyragėliai su „staigmena“. Okupantai to nepamirš (Foto)  ()

Luhansko srities gyventojai vėl keršija „išvaduotojams“.


Karas Ukrainoje
Karas Ukrainoje
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo?fbid=808653678114379&set=pcb.808653834781030

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Laikinai okupuotame Starobilske, Luhansko srityje, močiutė okupantus „vaišino“ pyragais, kuriuose paslėpė kanceliarinius smeigtukus.

Ukrainos žurnalistas Denisas Kazanskis apie incidentą praneša savo „Telegram“ kanale.

Okupantai negalėjo atsisakyti dovanų. Tačiau pradėję valgyti pyragus, deja, pastebėjo raštinės reikmenis.

Nerealu, bet taip - tai įmanoma! Garantuoju, naujausias robotas iš „Xiaomi“ taps šių metų hitu. Fantastika, ką jis sugeba (Video, FOTO, „ROIDMI EVE Max“ apžvalga)
2148 1

„ROIDMI EVE Max“ - 5000P siurbimas, unikalus grindų šveitimas, nuostabi atliekų surinkimo stotelė, nepriekaištinga navigacija, išmaniosios funkcijos APP ir tiesiog nuodėminga kaina. Nerealu iki ko evoliucionavo robotų dulkių siurblių rinka.

Išsamiau

„Kažkodėl Luhansko srities gyventojai nemėgsta „išvaduotojų“. Siužetai – kaip iš sovietinių vaikiškų knygų apie pasipriešinimą nacių okupantams, tik vietoje jų dabar rusų kariai“, – komentavo incdentą D. Kazanskis.

 

Trečiosios šturmo brigados kariai neseniai sučiupo 28 metų okupantą. Jis patvirtino, kad ukrainiečiai puldinėja Rusijos kariuomenės pozicijas, taip pat nuodija rusus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(35)
(0)
(35)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: