„Nėra reikalo jo panaudoti.“ Putinas persigalvojo  ()

Griežtai reaguoja į branduolinius grasinimus.


Asociatyvus pav.
Asociatyvus pav.
© geralt (Pixabay Content Licence)|https://pixabay.com/illustrations/explosion-fire-forest-nature-123690/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vladimiras Putinas pakeitė savo retoriką po to, kai ne kartą žvangino branduoliniais ginklais. Dabar diktatorius mano, kad nėra pagrindo jų naudoti, nes Rusijos suverenumui ir teritoriniam vientisumui nėra jokios grėsmės.

Tačiau anksčiau V. Putinas yra teigęs, kad Rusija Ukrainos teritorijoje neva gynėsi. Politologas Igoris Čalenka pakomentavo, kad tokiu būdu Rusijos diktatorius šiandien bando pasirodyti kaip „taikdarys“.

Šiandien pagrindinė rusų užduotis – sužlugdyti Šveicarijoje vyksiantį Pasaulio taikos viršūnių susitikimą. Jie taip pat bando dartyti įtaką, kad Vakarų tiektų Ukrainai mažiau ginklų.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Žaidimų kėdė su masažo funkcija, sulčiaspaudė, tvirtasis išmanusis telefonas, planšetė, automobilio diagnostikos įrenginys ir kt. (Video)
1582 6

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Douxlife GC-RC03“ - žaidimų kėdė su masažo funkcija

2) „BlitzHome BH-JC01“ - sulčiaspaudė

3) „Ulefone Armor 24“ - europietiškos versijos, 24+256GB, Android 13, tvirtasis išmanusis telefonas

4) „ANENG PN107“ - daugiafunkcis multimetras

5) „LAUNCH 2024 Elite CR529“ - automobilio diagnostikos įrenginys

6) „Alldocube iPlay 50 Mini Pro NFE“ planšetė - tobulas kainos ir kokybės santykis

Išsamiau

„Šia prasme pastarojo meto V. Putino pareiškimai, ypač dėl Rusijos branduolinių ginklų naudojimo, rodo, kad jis pradėjo suvokti tam tikrus dalykus. Visų pirma, kad jis „perlenkė lazdą“ su savo branduoliniais grasinimais. Nes po jo grasinančių pareiškimų su Rusijos branduoline infrastruktūra ėmė vykti įdomūs dalykai – ji operatyviai „išnyko“, – pažymėjo politologas.

Būtent todėl Putinas, pasak Čalenkos, išsigando, kad gali viską prarasti daug greičiau, nei tikėjosi Rusijos kariškiai. Būtent todėl Rusijos branduolinė grėsmė virto „muilo burbulu“.

 

Taigi V. Putinas keičia retoriką, bet pats nė trupučio nepasikeitė. Jo planai Vakarų atžvilgiu taip pat nepasikeitė“, – pažymėjo jis.

Tuo pat metu Kinijos įtaka šiuo klausimu išlieka didelė. Žinoma, kad Pekinas griežtai reaguoja į Rusijos branduolinius grasinimus.

„Naujajame Kinijos taikos plane, kurį ji paskelbė kartu su Brazilija, taip pat yra punktų dėl branduolinės eskalacijos prevencijos. Todėl ir Rusija keičia savo retoriką, nes pati save įstūmė į aklavietę“, – sakė Igoris Čalenka.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(28)
(1)
(27)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()