Tai didelė pergalė. Ką skelbia Nyderlandai  ()

Ukraina pati spręs.



© @Ekrano kopija

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-12 Tai didelė pergalė. Ką skelbia Nyderlandai  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai didelė Ukrainos pergalė. Nyderlandai leis Ukrainai panaudoti perduotus naikintuvus F-16 atakuoti karinius taikinius Rusijos teritorijoje.

Tai interviu „Evropeijskaja pravda“ sakė Nyderlandų gynybos ministrė Kajsa Ollongren. Dieną prieš tai ji atvyko iš anksto nepranešto vizito į Kyjivą.

Pasak ministrės, leidimas naudoti orlaivius atakuoti priešą savo teritorijoje atitinka Ukrainos teisę į savigyną po neišprovokuoto Rusijos puolimo.

Nerealu, bet taip - tai įmanoma! Garantuoju, naujausias robotas iš „Xiaomi“ taps šių metų hitu. Fantastika, ką jis sugeba (Video, FOTO, „ROIDMI EVE Max“ apžvalga)
2148 1

„ROIDMI EVE Max“ - 5000P siurbimas, unikalus grindų šveitimas, nuostabi atliekų surinkimo stotelė, nepriekaištinga navigacija, išmaniosios funkcijos APP ir tiesiog nuodėminga kaina. Nerealu iki ko evoliucionavo robotų dulkių siurblių rinka.

Išsamiau

Ji pridūrė, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadovybė pati spręs, kaip panaudoti Amsterdamo suteiktus F-16. Naikintuvai atvyks šią vasarą iš karto po to, kai Danija perduos savo lėktuvus.

Ollongren taip pat pažymėjo, kad apriboti Kyjivą naudojant Vakarų ginklus reiškia karą su viena ranka.

„Turite turėti galimybę kovoti kitoje sienos pusėje, nes iš ten esate puolami“, – sakė ministrė.

 

Jos teigimu, valstybės teisę į savigyną ir simetrišką karinį atsaką reglamentuoja JT Chartijos 51 straipsnis.

„Jūsų kariuomenė turi teisę priimti tokius sprendimus“, – sakė ji.

Atkreipkime dėmesį, kad Belgija anksčiau uždraudė savo naikintuvus F-16 naudoti atakoms Rusijos Federacijos teritorijoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(89)
(1)
(88)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: