„Montuodami video žmonės turėjo keistis. Kadrai tiesiog per žiaurūs.“ Skelbiamas košmaras Lietuvoje (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

laukinis_lt 2023-05-30 18:26
O kodėl kūdikių žudymo neparodo? Gal todėl, kad jie abortais vadinami ir yra įteisinti? Kai žmonės nužmogėja, jiems pasidaro gaila gyvūnų.
donatasv 2023-05-30 18:37
Tai tegul kiaulių fermas, karvides, vištides ir t.t. uždaro. Jei žvėris su gražiu kailiu tai jau reik gailėtis, o kiaulę ryje prie stalo... Nu neturi žmonės kuom užsiimti visi kiti gyvūnai su šypsena ir didžiuliu dziaugsmu eina į skerdyklas. Pamatė vaikai realybę ir pratrydo, nors ji visur tokia pat.
mindaugas.vaitiekūnas 2023-05-30 20:42
Pasisakau už tokius draudimus. Tačiau tas argumentas, kad apsaugosim gyvūnus, skamba kiek kvailai, nes uždarius šias fermas, tiesiog nebeliks ką saugoti - jie nebus veisiami, tad ta "apsauga" suveiks tik ant paskutinės vados Labiau gal akcentuočiau pačių žmonių (darbuotojų) elgesį: toks darbas neabejotinai daro neigiamą poveikį asmeniniam/socialiniam gyvenimui. Kalbant apie moteris, tai niekada nesižavėjau tais kailiniais. Kad čia turėčiau vertinti ją kaip kokią "madam", tai gal ir būtų buvę kokiais ssrs laikais O kas dėl spalvų, tai ypatingai šlykščiuosi "tigriniu" raštu - nu man jis kaip kokios mėšlidės
Benediktas 2023-05-30 20:49
Ateis laikas ir uždraus. Ar reikia būtinai viską vienu metu uždrausti?
mindaugas.vaitiekūnas 2023-05-30 21:16
Čia iš principo jie lygina ne visai lygius dalykus Toks kaip abortas, tai yra vaisiaus, o ne kūdikio sunaikinimas. Kiaulės ir vištos yra maisto šaltinis, o ne puošybos elementas (kailiuko atžvilgiu).
donatasv 2023-05-30 21:32
Medžioklė vienas pirmųjų žmogaus užsiėmimų ir čia nėra nieko keisto. Tai buvo ne tik maistas, sušildyti kailiais, oda ir panašiai visada buvo norma. Kas pasikeitė? Išmokom maistą, kailius, odą ir t.t. užauginti fermose, kad nereiktų lakstyti po miškus ir visa tai būtų galima daryti masiškai, galėtume patenkinti augantį poreikį. Tai gal pradėkime draust odą? Tai ir prabangos prekė tarkim mašinose... Galima važiuoti atsisėdus ant skuduro.
kestutisz 2023-05-30 22:03
Močiutė pati kapodavo galvas vištom ir kažokių baisių pasekmių nebuvo :) Darbas kartais tiesiog yra darbas kurį kažkas turi atlikti.
Benediktas 2023-05-30 22:26
Anksčiau moteris, moslininkus ant laužo viešai degindavo, galvas kapodavo - ir nieko.
donatasv 2023-05-30 22:26
Hibsteris būtų pamatęs kaip tavo močiutė kertama vištos galva ir višta dar be galvos laksto po kiema būtų gavęs tris infarktus ir vieną insultą. Po visko būtų vienu veganu daugiau Ir protestai uždarom močiutes, dažais apipiltų močiutės padušką prikimštą plunksnų
mindaugas.vaitiekūnas 2023-05-30 22:40
Na jei taip lygini, tai padaryk taip: vietoje vieno atsistojimo nuo klozeto, padaryk 500 tokių atsitojimų. Daryk tai kasdien, nuo pirmadienio iki penktadienio, ar slenkančiu grafiku, kaip tau patogiau. Garantuoju rezultatas bus kitas. Ir, priešingai nei šitų žvėrelių žudymo atveju, tu savuoju rezultatu liksi patenkintas Tai galiausiai toks ir skirtumas: tavo močiutė vištai galvą nukerta kartą į mėnesį ar savaitę, o čia tiesiog "konvejeris", kuris net neturi jokio grožio net tada, kai tas "konvejeris" sustabdytas (kai gyvūnai šeriami ir kitaip "prižiūrimi"). O kaip vištai nukertama galva, tai vaikystėje mačiau ne kartą. Ir net tada supratau, kad tai vardan vakarienės Lyginti senovinę medžioklę, kai nebuvo kitų galimybių pasigaminti "drabužio", su dabartinės rinkos pasiūla, taip pat kvaila kaip ir prilyginti tai abortams
Benediktas 2023-05-30 23:20
Žudyt gyvunūs dėl maisto, kai nėra alternatyvos - ką padarysi taip jau yra. Kai tik atsiras pakankamai alternatyvos - dirbtinė mėsa pvz, daug ir pigiai - uždaryt visas skerdyklas. Bet žmonės turi iki to daaugt. Nu ir kas kad buvom medžiotojai, buvom medžiotojai, nes nemokėjam dirbtinės mėsos užauginti, nebuvo technologijų. Skalbinius skalbem rankom, kai nebuvo skalbimo mašinų. Bet dauguma sutinka, kad su skabimo mašina geriau skalbti dabar. Žudyti gyvunūs nėra gerai iš etinės pusės, jie kankinasi. Reikia mokintis, ne kankinti, o ieškoti kitų būdų, etiškų, kur mažiau kančios, bereikalingos. Jei kankina taip gyvūnus ir nieko, tai netoli ir to, kad taip kankinti kitus zmones. Tai nera gerai. Žmones irgi gyvūnai, tik kalba ir protingesni. Šeškas ar audinės neturi atvokato ir nemoka irašyt video tviteryje apie žiaurias kančias ir išsiųst per VPN.
donatasv 2023-05-30 23:42
O koks skirtumas konvejeris ar ne? 1kk laukinių miške medžioje sau kailiunius ar 3 žmonės prie konvejerio padaro tapatį? Jis gauna pinigus už tai ką dirba, aš jam moku pinigus kuriuos uždirbau gamindamas ir parduodamas jam įrankį kuriuo jis žudo. Tai tik hipsteriu kurie nesugeba surast gyvenime prasmės paguodos prizas... Nors tiek padariau....
Benediktas 2023-05-30 23:57
Jei norisi išlieti adrenaliną - yra sportas, kovos menai, tas pats verslas - yra civilizuota rungtynių forma.
donatasv 2023-05-31 00:25
Tai civilizuok verslą, edukuok vaikus, o ne drausk. Ateitų veganas ir pasakytų civilizuojam verslą ir uždarom visą pramonę kuri sukasi aplink gyvūnų žudymą... Vištos vištidėse dar prasčiau gyvena, ėda savo šūdą su papildais, kad dėtų daugiau kiaušinių ar svoris augtų... Tai čia jau moralu? Ar tai staiga pasidaro moralu nes višta ar kiaušinis skanu? Ar tai tiesiog iškreipta moralė kur tą dalį kuri skani ignoruoju, o jei man tai neskanu einu rėkt, kad uždarytų...
immortallt 2023-05-31 07:12
Na paskerdimas gyvūno - kuo greičiau ir mažiau skausmo sukeliant yra viena, sadistinis žudymas - kita. Natūrali oda yra maisto pramonės atlieka. Atitinkamai ją vertinant, natūralios odos neigiamas poveikis aplinkai mažesnis, nei dirbtinės. Neliks maisto pramonės, tada keisis situacija. Kailių pramonėje gyvūnai auginami dėl kailių, mėsa geriausiu atveju parduodama ant gyvūnų maisto dažniausiai.
tom45 2023-05-31 08:15
Video nesimato, kad darbuotojai kankintų ar tyčiotųsi iš gyvūnų. Tiesiog darbuotojai atlieka savo darbą. Kad technologija gyvūno užmigdymo nėra visiems priimtina, tai reikia siūlyti ją tobulinti, kad gyvūnas kuo mažiau kankintųsi. Bet svarbiausia, kad ir darbuotojams tai būtų kuo mažesnis stresas. Jei jau moralizuoti kas labiau kenkia gyvūnams, tai baikite važinėti automobiliais ir skraidyti lėktuvais, pirkite maisto tiek kiek suvalgysit, nepirkite kasmet naujų drabužių, avalynės, nepirkite jokių praktiškai nenaudojamų daiktų. Tie kas važinėja automobiliais ir skraido lėktuvais – labiau kenkia gyvūnams, nei šie darbuotojai. Įdomu ar yra pasiryžusiu taip apriboti savo komfortą. Kitų veikloje blogybes pastebėti lengviau, nei kažką savo sukurti.
Šaras 2023-05-31 08:22
Vienas lygina su bobutės vištom, kitas su automobilių naudojimu, jūs gal šiaip sadistai ar be kailių gyvent negalit?
Benediktas 2023-05-31 09:29
Jei dirbtinės mėsos užsiauginsime, tai ir odą pradėsime auginti masiškai. Jei taip atsitiks, tai, kam tada tuos gyvūnus, kad ir migdyti. Kam būti sadistais? Nes patinka žudyti?
qrad 2023-05-31 09:38
Pateisinu gyvūnų žudymą, tik dėl maisto. O šiaip palaikau draudimus kailinių gyvūnų veisimui ir žudimui. Kailiniai yra prabangos prekė ir ne pirmo būtinumo dalykas, tik turtingų ponių "puošmena". Bet aišku yra ir kita medalio pusė. Kas iš to, kad Lietuvoje uždraus auginti kailinius gyvūnus, juos augins kitose šalyse. Jeigu yra poreikis, bus ir pasiūla. Uždraudus kailinių gyvūnų auginimą, šimtai žmonių Lietuvoje neteks darbų ir bus surenkama mažiau mokesčių. Tai su tokiais draudimais problemą perkelsim, tik į kitą vietą. Poreikiui esant kailiniai gyvūnai bus auginami ir žudomi trečiose šalyse. Jeigu problemą norima išspręsti, tai turėtų būti visoje Europos sąjungoje uždrausta kailinių prekybą, bet nemanau, kad kažkas imsis tokių drastiškų draudimų.
Dannas3 2023-05-31 09:44
Donatai nebepjauk. Vienas dalykas naudojamas vistagalviu bobu kaip puosmena ir yra visiskai nebutinas. Kitas dalykas yra isgyvenimo klausimo. Taip kad net posakis- palyginai pirsta su b... cia per menkas.